bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SS770A MLT D704S zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP SS770A (MLT-D704S) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je de beste printshops voor voordelige toners. Het product HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Steeds meer inktshops zoals bijvoorbeeld Paradigit & Go4inkt leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€59,50
Huismerk tarief€29,75
LeverancierHP
SoortHP SS770A (MLT-D704S) toner zwart
SeriecodeSS770A
Kleurzwart
Effectiviteit25.000 prints
EAN0191628526512

Goedkoopste HP SS770A (MLT-D704S) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SS770A toner is 25.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com of Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Meestal bieden ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals Inktwereld.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele SS770A inkt toners koop je vanaf €59,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar erkende aanbieders waar je goedkope SS770A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €65,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €59,50. De beste optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €29,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart originele inkt€59,50
HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart multipack (merk toners)€119,00
HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart huismerk inkt * €29,75
HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart huismerk duopack * €59,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SS770A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP inkopen?

Snel HP SS770A (MLT-D704S) inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de retail. Kooptip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze winkels hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en verkopen vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Action, Albert Heijn, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
hp-ss770a-mlt-d704s-zwart-black-toner

Originele zwarte SS770A inkt van HP kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €59,50).

HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het SS770A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP SS770A MLT D704S huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel zie je algemene issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
De meest bekende afdrukproblemen bij de HP SS770A (MLT-D704S) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP SS770A (MLT-D704S) met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €49,17 excl. btw (dat is €59,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €119,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer SS770A dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €29,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het HP SS770A (MLT-D704S) toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk SS770A alternatief gebruiken is in de regel een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik de HP SS770A (MLT-D704S) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kan je het patroon in elkaar klikken. Als check achterhaal je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie