bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 81X CF281X zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 81X (CF281X) inkt toner? Op deze website tref je de betrouwbaarste inktshops voor voordelige toners. Deze HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van HP. Diverse inktshops als o.a. Inktdiscount.nl en Go4inkt hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€252,50
Huismerk verkoopprijs€126,25
MerkHP
ModelHP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit
ArtikelnummerCF281X
Kleurcodezwart
Capaciteit25.000 prints
EAN0887758147900

Goedkoopste HP 81X (CF281X) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF281X toner is 25.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze beschikken over een groot aanbod en geven advies / service. Over het algemeen beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt bestel je online bij leveranciers als 123inkt & Vikingdirect.nl.
 • Originele CF281X inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €252,50.
 • HP imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) en test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar goede winkels waar je de beste CF281X toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €277,75. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €252,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze koop je al vanaf €126,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€252,50
HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€505,00
HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €126,25
HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €252,50
Prijsoverzicht van de CF281X tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Snel HP 81X (CF281X) inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekhandels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Deze shops bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Action, Handyman, Bruna, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Ebay, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
hp-81x-cf281x-zwart-black-toner

Originele zwarte CF281X inkt van HP bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €252,50).

HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het CF281X huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • HP 81X CF281X huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel zie je alledaagse problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermkapje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest gangbare toner-problemen met betrekking tot HP 81X (CF281X) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoeveel betaal ik voor een HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 81X (CF281X) met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €208,68 excl. btw (wat neerkomt op €252,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack bestelt kost het ongeveer €505,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer CF281X betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €126,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het HP 81X (CF281X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk CF281X alternatief inkopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Kan ik ook zelf de HP 81X (CF281X) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Nu injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste mag je alles opnieuw assembleren. Nadien achterhaal je of de bijgevulde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie