bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 203A CF541A cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste HP 203A (CF541A) inkt toner? Op deze website vind je de meest bekende printwinkels voor voordelige toners. Het artikel HP 203A (CF541A) toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Denk dan aan originele patronen van HP. Diverse printshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en replacedirect faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€67,50
Huismerk prijs€33,75
LeverancierHP
ModelHP 203A (CF541A) toner cyaan
SerienummerCF541A
Officiële kleurcyaan
Printvermogen1.300 prints
EAN-nummer0190781107095

Goedkoopste HP 203A (CF541A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF541A toner is 1.300 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers en Office Centre zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Doorgaans verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij verkooppunten als Inktweb.nl & inktknaller.nl.
 • Originele CF541A inkt toners kosten je ongeveer €67,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk aan beperkte kwaliteit) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar goede printshops waar je probleemloos en snel CF541A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 203A (CF541A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn best prijzig. Deze specifieke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €74,25. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €67,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €33,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 203A (CF541A) toner cyaan originele inkt€67,50
HP 203A (CF541A) toner cyaan multipack (merk toners)€135,00
HP 203A (CF541A) toner cyaan huismerk inkt * €33,75
HP 203A (CF541A) toner cyaan huismerk duopack * €67,50
Prijsoverzicht van de CF541A tonercartridge (blauw) in april 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Meteen HP 203A (CF541A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven zijn vaak op voorraad. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een online inktshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-203a-cf541a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe CF541A inkt van HP bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP 203A (CF541A) toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van HP en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je vermijdt frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €67,50).

HP 203A (CF541A) toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het CF541A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 203A CF541A huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met errors of foutcodes.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht check je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte problemen met betrekking tot HP 203A (CF541A) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de HP 203A (CF541A) toner cyaan toner?
De gemiddelde kostprijs van de HP 203A (CF541A) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is ongeveer €55,79 excl. de btw (€67,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack bestelt moet je denken aan €135,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code CF541A dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €33,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en kijk of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een HP 203A (CF541A) toner cyaan huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CF541A alternatief aanschaffen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is goedkoper en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dit kan je veelal simpel herstellen.

Hoe werkt de HP 203A (CF541A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het reservoir. Afsluitend mag je alles in elkaar klikken. Tenslotte achterhaal je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie