bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 207A W2213A magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 207A (W2213A) inkt toner? Op deze webpagina bekijk je erkende inktwebshops voor goedkope toners. Artikel HP 207A (W2213A) toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is relevant voor mooie levendige kleurenafdrukken. Je kunt kiezen uit “echte” toners van HP. Een groeiend aantal verkooppunten als bijvoorbeeld Office Centre en bol.com hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€62,50
Huismerk tarieven€31,25
FabrikantHP
ModelHP 207A (W2213A) toner magenta
ArtikelnummerW2213A
Officiële kleurmagenta
Capaciteit1.250 prints
EAN0193905265169

Goedkoopste HP 207A (W2213A) inkt kopen februari 2023

De capaciteit van de W2213A toner is 1.250 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. replacedirect & Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkopers als bol.com & Inktdiscount.nl.
 • Originele W2213A inkt toners zijn te bestellen v.a. €62,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan snel printen) en overweeg een lettertype als Ecofont & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de populairste webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier W2213A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 207A (W2213A) toner magenta vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €68,75. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €62,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €31,25. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 207A (W2213A) toner magenta originele inkt€62,50
HP 207A (W2213A) toner magenta multipack (merk toners)€125,00
HP 207A (W2213A) toner magenta huismerk inkt * €31,25
HP 207A (W2213A) toner magenta huismerk duopack * €62,50
Prijstabel voor de W2213A tonercartridge (roze / rood) in februari 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP kopen?

Gemakkelijk HP 207A (W2213A) inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Coolblue, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Ebay, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-207a-w2213a-magenta-roze-rood-toner

Originele rode W2213A inkt van HP kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 207A (W2213A) toner magenta originele rode toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met frustrerende storing en meldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €62,50).

HP 207A (W2213A) toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het W2213A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 207A W2213A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van HP verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel check je gangbare printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij huismerken. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het plakkertje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Als oplossing raden we aan om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Gangbare problemen met betrekking tot HP 207A (W2213A) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de HP 207A (W2213A) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de HP 207A (W2213A) met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is ongeveer €51,65 excl. de btw (dat maakt €62,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €125,00. Met een huismerk toner met de code W2213A betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €31,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een HP 207A (W2213A) toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk W2213A alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan originele inktpatronen. De winkelprijs is gunstiger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 207A (W2213A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je alles in elkaar zetten. Als check test je uit of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie