bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 207A W2212A geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 207A (W2212A) inkt toner? Op deze webpagina tref je de beste aanbieders voor goedkope toners. Artikel HP 207A (W2212A) toner geel met de kleur geel (yellow) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van HP. Steeds meer inktshops als o.a. Staples en Go4inkt verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€62,50
Huismerk verkoopprijs€31,25
FabrikantHP
SoortHP 207A (W2212A) toner geel
ArtikelcodeW2212A
Kleur beschrijvinggeel
Effectiviteit1.250 prints
EAN0193905265152

Goedkoopste HP 207A (W2212A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de W2212A toner is 1.250 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Easy-ink & Inktdiscount.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via webshops als Inktwereld.nl en inktknaller.nl.
 • Originele W2212A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €62,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijvoorbeeld draft mode) & probeer lettertypes zoals Courier en Garamond.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de betrouwbaarste verkooppunten waar je de beste W2212A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 207A (W2212A) toner geel vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €68,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier zijn ze er al vanaf €62,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €31,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 207A (W2212A) toner geel originele inkt€62,50
HP 207A (W2212A) toner geel multipack (merk toners)€125,00
HP 207A (W2212A) toner geel huismerk inkt * €31,25
HP 207A (W2212A) toner geel huismerk duopack * €62,50
Prijslijst van de W2212A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP 207A (W2212A) inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Advies van de specialist: bestel bij een online inktshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en voeren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Bruna, Action, Albert Heijn, Jumbo, Expert, Primera, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Ebay, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
hp-207a-w2212a-geel-yellow-toner

Originele gele W2212A inkt van HP kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 207A (W2212A) toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €62,50).

HP 207A (W2212A) toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het W2212A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze toners volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • HP 207A W2212A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de geel inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel check je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het stukje tape weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende toner-problemen in relatie tot HP 207A (W2212A) inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de HP 207A (W2212A) toner geel toner?
De prijs van een HP 207A (W2212A) met kleurcode geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €51,65 excl. de btw (dat betekent €62,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking koopt liggen de kosten op zo’n €125,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer W2212A betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €31,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het HP 207A (W2212A) toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk W2212A alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je meestal zelf oplossen.

Op welke manier kan ik de HP 207A (W2212A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als laatste bekijk je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie