bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 309A Q2671A cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 309A (Q2671A) inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de meest populaire inktwebshops voor verrassend voordelige toners. Het artikel HP 309A (Q2671A) toner cyaan met kleurcode cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van HP. Verschillende inktaanbieders als Inktdiscount.nl of Inktshop.nl faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€92,50
Huismerk vanafprijs€46,25
FabrikantHP
ModelHP 309A (Q2671A) toner cyaan
ArtikelcodeQ2671A
Kleur beschrijvingcyaan
Printomvang4.000 prints
EAN-code0808736549875

Goedkoopste HP 309A (Q2671A) inkt bestellen februari 2023

De capaciteit van de Q2671A toner is 4.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktcartridge store & inktknaller.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hanteren duizenden producten en geven extra ondersteuning. Meestal hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals replacedirect & Totaalinkt.shop .
 • Originele Q2671A inkt toners zijn te bestellen v.a. €92,50.
 • HP imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je erkende inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier Q2671A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 309A (Q2671A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €101,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €92,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €46,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP 309A (Q2671A) toner cyaan originele inkt€92,50
HP 309A (Q2671A) toner cyaan multipack (merk toners)€185,00
HP 309A (Q2671A) toner cyaan huismerk inkt * €46,25
HP 309A (Q2671A) toner cyaan huismerk duopack * €92,50
Prijstabel voor de Q2671A tonercartridge (blauw) in februari 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Vandaag nog HP 309A (Q2671A) inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Kooptip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verkopen bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Blokker, Bol.com, Amazon, Fonq, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak de scherpste prijs.
hp-309a-q2671a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe Q2671A inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 309A (Q2671A) toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €92,50).

HP 309A (Q2671A) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het Q2671A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 309A Q2671A huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht vind je bekende printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik op “ok” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het kapje los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende inktproblemen in relatie tot HP 309A (Q2671A) inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP 309A (Q2671A) toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de HP 309A (Q2671A) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €76,45 excl. de btw (€92,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking neemt kost het ongeveer €185,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code Q2671A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €46,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je de beschermingstape verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is een HP 309A (Q2671A) toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk Q2671A alternatief proberen is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De verkoopprijs is voordeliger en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf herstellen.

Op welke manier kan ik de HP 309A (Q2671A) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je thuis doen. Voor dit karwei gebruik je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna spuit je de blauwe inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder kun jij het artikel met elkaar verbinden. Nadien probeer je of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie