bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 121A C9701A cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste HP 121A (C9701A) inkt toner? Op deze website vind je de beste winkels voor verrassend goedkope toners. Deze HP 121A (C9701A) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van HP. Meer en meer inktshops als bijv. Staples of Inkt.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€32,50
Huismerk tarief€16,25
LeverancierHP
ProductHP 121A (C9701A) toner cyaan
ArtikelcodeC9701A
Kleurencyaan
Effectiviteit4.000 prints
EAN-nummer0088698453261

Goedkoopste HP 121A (C9701A) inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de C9701A toner is 4.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Officesavers of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele HP toners. Ze beschikken over duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Meestal voorzien ze ook in een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkopers als Sneltoner.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele C9701A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €32,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan lage- of gemiddelde kwaliteit) of test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco en Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je de populairste shops waar je moeiteloos C9701A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP 121A (C9701A) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €35,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €32,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €16,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 121A (C9701A) toner cyaan originele inkt€32,50
HP 121A (C9701A) toner cyaan multipack (merk toners)€65,00
HP 121A (C9701A) toner cyaan huismerk inkt * €16,25
HP 121A (C9701A) toner cyaan huismerk duopack * €32,50
Tabel met de geschatte prijzen van de C9701A tonercartridge (blauw) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP aanschaffen?

Gelijk HP 121A (C9701A) inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Belangrijk: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
hp-121a-c9701a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe C9701A inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP 121A (C9701A) toner cyaan originele blauwe toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen irritante storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €32,50).

HP 121A (C9701A) toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde partijen. Het C9701A huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • HP 121A C9701A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van HP vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht staan alledaagse toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het stukje tape verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse printproblemen met de HP 121A (C9701A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de HP 121A (C9701A) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de HP 121A (C9701A) bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €26,86 excl. btw (dat maakt €32,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je ongeveer €65,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code C9701A kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €16,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 121A (C9701A) toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk C9701A alternatief kiezen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Kan ik de HP 121A (C9701A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon terugzetten in originele staat. Als check achterhaal je of de gekloonde HP inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie