bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 44A CF244A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 44A (CF244A) inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de beste inktshops voor verrassend goedkope toners. Artikel HP 44A (CF244A) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Populair zijn de originele patronen van HP. Flink wat verkooppunten als o.a. Vikingdirect.nl of 123inkt verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€40,50
Huismerk tarieven€20,25
LeverancierHP
ModelHP 44A (CF244A) toner zwart
ProductnummerCF244A
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit1.000 prints
EAN0190781977902

Goedkoopste HP 44A (CF244A) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CF244A toner is 1.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is een stuk goedkoper dan in de winkel. Coolblue.nl en Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze verkopen een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij webshops als Easy-ink & Alleeninkt.nl.
 • Originele CF244A inkt toners kosten je ongeveer €40,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals snel printen) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar geschikte webwinkels waar je moeiteloos CF244A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 44A (CF244A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €44,55. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je gemiddeld €40,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €20,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 44A (CF244A) toner zwart originele inkt€40,50
HP 44A (CF244A) toner zwart multipack (merk toners)€81,00
HP 44A (CF244A) toner zwart huismerk inkt * €20,25
HP 44A (CF244A) toner zwart huismerk duopack * €40,50
Prijslijst van de CF244A tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanschaffen?

Gemakkelijk HP 44A (CF244A) inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: shop bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Fonq, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
hp-44a-cf244a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF244A inkt van HP kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP 44A (CF244A) toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door HP en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van HP voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €40,50).

HP 44A (CF244A) toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het CF244A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • HP 44A CF244A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van HP verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel staan alledaagse printproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Kijk of je het kapje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Gangbare toner-problemen m.b.t. HP 44A (CF244A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de adviesprijs van de HP 44A (CF244A) toner zwart toner?
De kostprijs van een HP 44A (CF244A) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €33,47 excl. de btw (dat betekent €40,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €81,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code CF244A kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €20,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een HP 44A (CF244A) toner zwart huismerk alternatief slim?
Het huismerk CF244A alternatief aanschaffen is meestal lucratief. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan merkinkt. De prijs is interessanter en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 44A (CF244A) toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als laatste kun jij het artikel opnieuw assembleren. Aansluitend test je uit of de budget HP inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie