bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 49X Q5949X zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP 49X (Q5949X) inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met erkende verkooppunten voor verrassend voordelige toners. Het artikel HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Steeds meer verkooppunten zoals bijvoorbeeld Handyman.nl en Go4inkt bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€142,50
Huismerk verkoopprijs€71,25
FabrikantHP
ModelHP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit
SeriecodeQ5949X
Kleurenzwart
Printvermogen6.000 prints
EAN-code0829160319568

Goedkoopste HP 49X (Q5949X) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de Q5949X toner is 6.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inkt.nl & Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij bedrijven zoals Go4inkt & Inktbaas.nl.
 • Originele Q5949X inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €142,50.
 • HP imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (zoals eco-stand) & selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Calibri.
 • Via deze site vind je populaire aanbieders waar je zonder gedoe Q5949X toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €142,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €71,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€142,50
HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€285,00
HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €71,25
HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €142,50
Geschatte prijzen van de Q5949X tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Vandaag nog HP 49X (Q5949X) inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en faciliteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote platformen als Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwinkels als Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
hp-49x-q5949x-zwart-black-toner

Originele zwarte Q5949X inkt van HP kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door HP en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je vermijdt irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van HP zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €142,50).

HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kijk eens naar klooninkt van goedkope merken. Het Q5949X huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 49X Q5949X huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel bekijk je de meest voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende issues in relatie tot HP 49X (Q5949X) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP 49X (Q5949X) met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €117,77 excl. de btw (dat betekent €142,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €285,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het nummer Q5949X kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €71,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het beschermmateriaal juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een HP 49X (Q5949X) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk Q5949X alternatief kiezen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanschafprijs is lager en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is vrijwel hetzelfde. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Deze kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de HP 49X (Q5949X) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles terugzetten in originele staat. Als laatste probeer je of de bijgevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te draaien.

Plaats een reactie