bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 655A CF450A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP 655A (CF450A) inkt toner? Op deze pagina tref je goede aanbieders voor extra voordelige toners. Het artikel HP 655A (CF450A) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van HP. Meer en meer printwinkels als bijvoorbeeld Office Centre en inktcartridge store bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€192,50
Huismerk vanafprijs€96,25
LeverancierHP
ProductHP 655A (CF450A) toner zwart
ProductcodeCF450A
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit12.500 prints
EAN-nummer0889894325419

Goedkoopste HP 655A (CF450A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de CF450A toner is 12.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers en Staples zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele HP toners. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. In de basis bieden ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via webshops zoals Go4inkt & Mediamarkt.nl.
 • Originele CF450A inkt toners kosten je ongeveer €192,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk aan conceptmodus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte webshops waar je snel en simpel CF450A toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen HP 655A (CF450A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €211,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €192,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €96,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP 655A (CF450A) toner zwart originele inkt€192,50
HP 655A (CF450A) toner zwart multipack (merk toners)€385,00
HP 655A (CF450A) toner zwart huismerk inkt * €96,25
HP 655A (CF450A) toner zwart huismerk duopack * €192,50
Prijslijst van de CF450A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP inkopen?

Gemakkelijk HP 655A (CF450A) inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerzaken. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Handyman, Hema, Expert, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-655a-cf450a-zwart-black-toner

Originele zwarte CF450A inkt van HP kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De HP 655A (CF450A) toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door HP en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutcodes. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van HP geven de mooiste prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €192,50).

HP 655A (CF450A) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het CF450A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP 655A CF450A huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je last hebt van errorcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met alledaagse issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet je printopdracht in de wacht, onttrek de toner en reinig de complete printer. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare afdrukproblemen in relatie tot HP 655A (CF450A) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP 655A (CF450A) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP 655A (CF450A) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €159,09 excl. btw (dus €192,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €385,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer CF450A betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €96,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het HP 655A (CF450A) toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk CF450A alternatief nemen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is interessanter en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans snel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de HP 655A (CF450A) toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje koop je een complete navulset met inkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kan je het product terugzetten in originele staat. Achteraf test je uit of de budget HP inkt goed op het papier komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie