bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 655A CF452A geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP 655A (CF452A) inkt toner? Op deze website bieden wij goede printwinkels voor extra voordelige toners. Deze HP 655A (CF452A) toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van HP. Meerdere inktshops als bijv. inktknaller.nl en 123inkt bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€240,50
Huismerk tarief€120,25
LeverancierHP
ModelHP 655A (CF452A) toner geel
SeriecodeCF452A
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit10.500 prints
EAN-nummer0889894325433

Goedkoopste HP 655A (CF452A) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de CF452A toner is 10.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar financieel interessanter dan in een lokale shop. Sneltoner.nl of Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij webshops als Inktshop.nl en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele CF452A inkt toners zijn te bestellen v.a. €240,50.
 • HP imitatie inkt is een stuk goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander snel printen) en kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Calibri.
 • Via onze website vind je erkende aanbieders waar je moeiteloos CF452A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 655A (CF452A) toner geel vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €264,55. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €240,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €120,25. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP 655A (CF452A) toner geel originele inkt€240,50
HP 655A (CF452A) toner geel multipack (merk toners)€481,00
HP 655A (CF452A) toner geel huismerk inkt * €120,25
HP 655A (CF452A) toner geel huismerk duopack * €240,50
Geschatte prijzen van de CF452A tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP bestellen?

Snel HP 655A (CF452A) inkt bestellen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Kooptip: kies voor een internet printshop. Deze shops helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Coolblue, Fonq, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
hp-655a-cf452a-geel-yellow-toner

Originele gele CF452A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP 655A (CF452A) toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door HP en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €240,50).

HP 655A (CF452A) toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het CF452A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP 655A CF452A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder tref je bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Meest gezochte afdrukproblemen met de HP 655A (CF452A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de HP 655A (CF452A) toner geel toner?
De huidige kostprijs van de HP 655A (CF452A) met kleurcode geel (yellow) toner is doorgaans +/- €198,76 excl. btw (dat betekent €240,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €481,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode CF452A kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €120,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het plasticje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een HP 655A (CF452A) toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk CF452A alternatief kiezen is normaal gesproken niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De kostprijs is gunstiger en deze toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storing en meldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Kan ik de HP 655A (CF452A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna spuit je de gele inkt in het reservoir. Daaropvolgend kun je alles weer in elkaar zetten. Ter controle test je of de nieuwe HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie