bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP 70A Q7570A zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste HP 70A (Q7570A) inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste inktwebshops voor spotgoedkope toners. Deze HP 70A (Q7570A) toner zwart met kleurcode zwart (black) is geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van HP. Steeds meer aanbieders als Inktdiscount.nl of 123inkt verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is veel lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€184,50
Huismerk vanafprijs€92,25
FabrikantHP
TypeHP 70A (Q7570A) toner zwart
SeriecodeQ7570A
Kleurenzwart
Printvermogen15.000 prints
EAN0829160755052

Goedkoopste HP 70A (Q7570A) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de Q7570A toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. printershop en Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via winkels als Inktshop.nl & Handyman.nl.
 • Originele Q7570A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €184,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de populairste shops waar je moeiteloos Q7570A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP 70A (Q7570A) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €202,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €184,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €92,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP 70A (Q7570A) toner zwart originele inkt€184,50
HP 70A (Q7570A) toner zwart multipack (merk toners)€369,00
HP 70A (Q7570A) toner zwart huismerk inkt * €92,25
HP 70A (Q7570A) toner zwart huismerk duopack * €184,50
Overzicht met prijzen van de Q7570A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Meteen HP 70A (Q7570A) inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als in de retail. Advies van de specialist: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en bieden doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Fonq, Ebay, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
hp-70a-q7570a-zwart-black-toner

Originele zwarte Q7570A inkt van HP kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De HP 70A (Q7570A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van HP en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €184,50).

HP 70A (Q7570A) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het Q7570A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP 70A Q7570A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt dan inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de zwart inkt van HP geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met algemene issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte afdrukproblemen m.b.t. HP 70A (Q7570A) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP 70A (Q7570A) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP 70A (Q7570A) met kleuromschrijving zwart (black) toner is standaard zo’n €152,48 excl. btw (wat neerkomt op €184,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack wenst kost het ongeveer €369,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer Q7570A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €92,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (je krijgt meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het HP 70A (Q7570A) toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk Q7570A alternatief inkopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je doorgaans simpel verhelpen.

Tegen lage kosten de HP 70A (Q7570A) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het HP inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw assembleren. Aansluitend test je uit of de nagevulde HP inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie