bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP CD640C zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste HP CD640C inkt toner? Op deze website bekijk je erkende inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het patroon HP CD640C toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van HP. Velerlei inktwebshops zoals Vikingdirect.nl en coolblue.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€152,50
Huismerk tarief€76,25
FabrikantHP
TypeHP CD640C toner zwart
SerienummerCD640C
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit15.000 prints
EAN-nummer0884962321393

Goedkoopste HP CD640C inkt kopen april 2024

De capaciteit van de CD640C toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel voordelige dan in een lokale shop. Inkt.nl en Vikingdirect.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele HP toners. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via winkels zoals Inktwereld.nl en Office Centre.
 • Originele CD640C inkt toners kosten je ongeveer €152,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via deze site check je erkende leveranciers waar je zonder gedoe CD640C toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP CD640C toner zwart vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €167,75. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €152,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is er omgerekend al voor €76,25. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
HP CD640C toner zwart originele inkt€152,50
HP CD640C toner zwart multipack (merk toners)€305,00
HP CD640C toner zwart huismerk inkt * €76,25
HP CD640C toner zwart huismerk duopack * €152,50
Prijstabel voor de CD640C tonercartridge (black) in april 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP kopen?

Direkt HP CD640C inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij boekhandels. Advies van de specialist: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, een grote voorraad en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Hema, Action, Handyman, Primera, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Coolblue, Bol.com, Ebay, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De bekende inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
hp-cd640c-zwart-black-toner

Originele zwarte CD640C inkt van HP kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De HP CD640C toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door HP en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante foutcodes. Onze aanbeveling als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €152,50).

HP CD640C toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het CD640C huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • HP CD640C huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je last hebt van printerstoringen en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het plasticje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en maak de houder schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest gangbare toner-problemen in relatie tot HP CD640C inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de HP CD640C toner zwart toner?
De kostprijs van een HP CD640C met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €126,03 excl. de btw (dat betekent €152,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking selecteert kost het ongeveer €305,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code CD640C ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €76,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het kapje weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het HP CD640C toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk CD640C alternatief bestellen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De kostprijs is voordeliger en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit gaat er amper op achteruit. Het belangrijkste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dit kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik ook zelf de HP CD640C toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de nieuwe HP inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie