bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SS560A CLT C808S cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste HP SS560A (CLT-C808S) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire inktshops voor goedkope toners. Artikel HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) toners van HP. Veel shops als bijvoorbeeld inktknaller.nl & coolblue.nl verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€116,50
Huismerk vanafprijs€58,25
MerkHP
ArtikelHP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan
ArtikelnummerSS560A
Kleurcodecyaan
Printcapaciteit20.000 prints
EAN-nummer0191628528318

Goedkoopste HP SS560A (CLT-C808S) inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de SS560A toner is 20.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt of Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele HP toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. Doorgaans hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij aanbieders zoals Sneltoner.nl of Staples.
 • Originele SS560A inkt toners koop je online vanaf €116,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a milieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste verkopers waar je zonder gedoe SS560A toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €128,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €116,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €58,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan originele inkt€116,50
HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan multipack (merk toners)€233,00
HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan huismerk inkt * €58,25
HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan huismerk duopack * €116,50
Prijstabel voor de SS560A tonercartridge (blauw) in december 2023. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van HP bestellen?

Direkt HP SS560A (CLT-C808S) inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via webshops als bij winkeliers. Advies van de specialist: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en verkopen normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Action, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Fonq, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktshops als Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben de beste aanbiedingen.
hp-ss560a-clt-c808s-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe SS560A inkt van HP bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. De toners worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €116,50).

HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde leveranciers. Het SS560A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP SS560A CLT C808S huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van HP vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder staan gangbare inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Check of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de printopdracht af, onttrek de toner en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene printproblemen bij de HP SS560A (CLT-C808S) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan toner?
De adviesprijs van de HP SS560A (CLT-C808S) met kleurcode cyaan (blauw) toner is standaard zo’n €96,28 excl. btw (dus €116,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €233,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer SS560A kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €58,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en bekijk de status van de printkop.

Is het HP SS560A (CLT-C808S) toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk SS560A alternatief aanschaffen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Hoe werkt de HP SS560A (CLT-C808S) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei gebruik je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Later kan je het product opnieuw vastklikken. Nadien check je of de bijgevulde HP inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie