bol.com-logo
inktwereld-logo
alleeninkt-logo
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU038A CLT C506L cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP SU038A (CLT-C506L) inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met geschikte aanbieders voor betaalbare toners. Het patroon HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit met kleurcode cyaan (blauw) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van HP. Diverse webshops zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of bol.com hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Alleeninkt.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€78,50
Huismerk tarief€39,25
LeverancierHP
ProductHP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit
SeriecodeSU038A
Kleur omschrijvingcyaan
Printvermogen3.500 prints
EAN-code0191628428847

Goedkoopste HP SU038A (CLT-C506L) inkt bestellen januari 2023

De capaciteit van de SU038A toner is 3.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het stukken voordeliger dan in de winkel. 112supplies en inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten als 123inkt en Handyman.nl.
 • Originele SU038A inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €78,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. snelle modus) & overweeg een lettertype als Ecofont en Brush Script.
 • Via ons platform vind je goede verkopers waar je eenvoudig SU038A toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
HP toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €86,35. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €78,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €39,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€78,50
HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€157,00
HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €39,25
HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €78,50
Prijslijst van de SU038A tonercartridge (blauw) in januari 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Gelijk HP SU038A (CLT-C506L) inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als in de retail. Onze tip: ga naar een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en bieden tevens een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Hema, Handyman, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
hp-su038a-clt-c506l-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe SU038A inkt van HP kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door HP en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van HP zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €78,50).

HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het SU038A huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • HP SU038A CLT C506L huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van HP geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Check of je het plakkertje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende inktproblemen bij de HP SU038A (CLT-C506L) inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit toner?
De prijs van een HP SU038A (CLT-C506L) met kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €64,88 excl. btw (dat maakt €78,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €157,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode SU038A kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €39,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het HP SU038A (CLT-C506L) toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk SU038A alternatief gebruiken is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is voordeliger en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Hoe kan ik snel de HP SU038A (CLT-C506L) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei koop je een unieke navul inkt set die past bij het HP inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kan je het product opnieuw vastklikken. Als afronding controleer je of de gekloonde HP inkt op de juiste manier werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie