bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU056A CLT C5082S cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste HP SU056A (CLT-C5082S) inkt toner? Op deze pagina bekijk je de betrouwbaarste printwinkels voor extra goedkope toners. De HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de originele patronen van HP. Verschillende verkooppunten als bijvoorbeeld Handyman.nl en coolblue.nl hanteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€78,50
Huismerk prijzen€39,25
FabrikantHP
TypeHP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan
ArtikelnummerSU056A
Kleur omschrijvingcyaan
Capaciteit2.000 prints
EAN0191628464333

Goedkoopste HP SU056A (CLT-C5082S) inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de SU056A toner is 2.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele HP toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak voeren ze ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt schaf jij aan via verkopers zoals Officesavers & printerinktshop.nl.
 • Originele SU056A inkt toners zijn te bestellen v.a. €78,50.
 • HP imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsminimale kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar betrouwbare verkooppunten waar je probleemloos en snel SU056A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan vergelijken
HP toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €86,35. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €78,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €39,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan originele inkt€78,50
HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan multipack (merk toners)€157,00
HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan huismerk inkt * €39,25
HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan huismerk duopack * €78,50
Overzicht met prijzen van de SU056A tonercartridge (blauw) in december 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP verkrijgen?

Gemakkelijk HP SU056A (CLT-C5082S) inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als in de winkel in de buurt. Onze tip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een prima huismerk.

 • Retailers: Hema, Albert Heijn, Action, Handyman, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
hp-su056a-clt-c5082s-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe SU056A inkt van HP bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door HP en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €78,50).

HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het SU056A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP SU056A CLT C5082S huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de afdrukken is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van HP verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het volgende overzicht check je de meest bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Download het retourformulier en stuur het terug.
Veel voorkomende toner-problemen met betrekking tot HP SU056A (CLT-C5082S) inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de HP SU056A (CLT-C5082S) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is ongeveer €64,88 excl. btw (€78,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €157,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer SU056A dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €39,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop.

Is een HP SU056A (CLT-C5082S) toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk SU056A alternatief kiezen is meestal lucratief. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. De winkelprijs is interessanter en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal zelf verhelpen.

Hoe werkt de HP SU056A (CLT-C5082S) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het HP inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Daaropvolgend mag je alles opnieuw vastklikken. Tenslotte test je of de gekloonde HP inkt goed op het papier komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie