bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU672A ML D3470B zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste HP SU672A (ML-D3470B) inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met erkende printwinkels voor goedkope toners. Het artikel HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Denk dan aan echte merkartikelen van HP. Veel verkopers als Paradigit of printershop hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€129,50
Huismerk tarieven€64,75
LeverancierHP
TypeHP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit
ProductcodeSU672A
Kleurzwart
Printomvang10.000 prints
EAN-nummer0191628480425

Goedkoopste HP SU672A (ML-D3470B) inkt kopen april 2024

De capaciteit van de SU672A toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel voordelige dan in een lokale shop. Inktweb.nl en Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele HP toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Officesavers en Inktdiscount.nl.
 • Originele SU672A inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €129,50.
 • HP imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic & Garamond.
 • Via onze website check je geschikte verkooppunten waar je zonder gedoe SU672A toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit vergelijken
HP toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €142,45. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €129,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze koop je al vanaf €64,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit originele inkt€129,50
HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€259,00
HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €64,75
HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €129,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SU672A tonercartridge (black) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van HP aanvragen?

Direkt HP SU672A (ML-D3470B) inkt bestellen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als in de winkel in de buurt. Kooptip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en hebben bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Amazon, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktshops als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
hp-su672a-ml-d3470b-zwart-black-toner

Originele zwarte SU672A inkt van HP bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van HP en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende storing en meldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van HP bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €129,50).

HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het SU672A huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere verkoopprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP SU672A ML D3470B huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van HP vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de bijgaande tabel check je algemene toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene toner-problemen in relatie tot HP SU672A (ML-D3470B) inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een HP SU672A (ML-D3470B) bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €107,02 excl. btw (dus €129,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €259,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer SU672A ben je doorgaans voordeliger uit. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €64,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en check of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een HP SU672A (ML-D3470B) toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk SU672A alternatief inkopen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Op welke manier kan ik de HP SU672A (ML-D3470B) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het HP inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je het product in elkaar zetten. Als afronding achterhaal je of de gekloonde HP inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie