bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

HP SU987A MLT D2082S zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste HP SU987A (MLT-D2082S) inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je toonaangevende winkels voor betaalbare toners. Het product HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor documenten met heldere zwarte tekst. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van HP. Velerlei inktwebshops als o.a. Alleeninkt.nl of Officesavers bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€65,50
Huismerk tarief€32,75
FabrikantHP
ArtikelHP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart
ProductnummerSU987A
Officiële kleurzwart
Printomvang4.000 prints
EAN-code0191628483518

Goedkoopste HP SU987A (MLT-D2082S) inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de SU987A toner is 4.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Easy-ink en Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele HP toners. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij aanbieders als coolblue.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele SU987A inkt toners kosten je ongeveer €65,50.
 • HP imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander eco-stand) & overweeg een lettertype als Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar toonaangevende inktshops waar je goedkope SU987A toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart vergelijken
HP toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €72,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €65,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €32,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart originele inkt€65,50
HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart multipack (merk toners)€131,00
HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart huismerk inkt * €32,75
HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart huismerk duopack * €65,50
Tabel met prijzen voor de SU987A tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van HP aanvragen?

Vandaag nog HP SU987A (MLT-D2082S) inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
hp-su987a-mlt-d2082s-zwart-black-toner

Originele zwarte SU987A inkt van HP kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door HP en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende storing en meldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van HP hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €65,50).

HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het SU987A huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • HP SU987A MLT D2082S huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van HP vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder bekijk je de meest voorkomende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je de beschermingstape goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende inktproblemen met de HP SU987A (MLT-D2082S) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de HP SU987A (MLT-D2082S) met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €54,13 excl. btw (dus €65,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €131,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer SU987A ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €32,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een HP SU987A (MLT-D2082S) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk SU987A alternatief kopen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is praktisch dezelfde. De schaduwkant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je vaak zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de HP SU987A (MLT-D2082S) toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje bestel je een speciale set navulinkt voor het HP inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Als afronding bekijk je of de nagevulde HP inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie