bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1361751 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Lexmark 1361751 inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de meest populaire winkels voor betaalbare toners. Het product Lexmark 1361751 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Lexmark. Veel inktshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & 123inkt bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€85,50
Huismerk verkoopprijs€42,75
FabrikantLexmark
ProductLexmark 1361751 toner zwart
Productcode1361751
Kleur beschrijvingzwart
Effectiviteit4.500 prints
EAN-nummer0734646124928

Goedkoopste Lexmark 1361751 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 1361751 toner is 4.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktwereld.nl en Handyman.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Lexmark toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. In de regel voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

  • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij verkopers zoals Sneltoner.nl & Office Centre.
  • Originele 1361751 inkt toners koop je vanaf €85,50.
  • Lexmark imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
  • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. snelle modus) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Calibri.
  • Via ons platform klik je direct door naar de populairste webwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1361751 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Lexmark 1361751 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €94,05. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €85,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €42,75. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 1361751 toner zwart originele inkt€85,50
Lexmark 1361751 toner zwart multipack (merk toners)€171,00
Lexmark 1361751 toner zwart huismerk inkt * €42,75
Lexmark 1361751 toner zwart huismerk duopack * €85,50
Prijslijst van de 1361751 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Vandaag nog Lexmark 1361751 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel op internetplatformen als in de retail. Ons advies: kies voor een internet printshop. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Plaatselijke winkels: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Primera, Media Markt.
  • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • De grote inktaanbieders als 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
lexmark-1361751-zwart-black-toner

Originele zwarte 1361751 inkt van Lexmark bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark 1361751 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Lexmark en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen werken altijd en je hebt geen last van lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

  • Originele patronen van Lexmark zorgen voor de mooiste afdrukken.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige foutmeldingen. Printen werkt altijd.
  • Het ongunstige van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €85,50).

Lexmark 1361751 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 1361751 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lage stukprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Lexmark 1361751 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
  • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
  • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht check je alledaagse inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende afdrukproblemen met de Lexmark 1361751 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Lexmark 1361751 toner zwart toner?
De prijs van een Lexmark 1361751 met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €70,66 excl. de btw (wat neerkomt op €85,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking of multipack koopt moet je denken aan €171,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 1361751 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €42,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Lexmark 1361751 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 1361751 alternatief nemen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Lexmark 1361751 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Daarvoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Lexmark inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het product in elkaar klikken. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Lexmark inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie