bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 1382100 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Lexmark 1382100 inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire printshops voor betaalbare toners. Deze Lexmark 1382100 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij het printen van haarscherpe zwarte teksten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Lexmark. Een groeiend aantal printwinkels zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en replacedirect bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€230,50
Huismerk tarief€115,25
FabrikantLexmark
SoortLexmark 1382100 toner zwart
Artikelcode1382100
Kleurcodezwart
Printcapaciteit7.000 prints
EAN0734646103190

Goedkoopste Lexmark 1382100 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 1382100 toner is 7.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl & Paradigit zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Lexmark toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Standaard bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • De beste inkt is te koop bij aanbieders zoals coolblue.nl & Inktdiscount.nl.
  • Originele 1382100 inkt toners zijn te bestellen v.a. €230,50.
  • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Brush Script.
  • Via ons platform klik je eenvoudig door naar erkende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 1382100 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Lexmark 1382100 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €253,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €230,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €115,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Lexmark 1382100 toner zwart originele inkt€230,50
Lexmark 1382100 toner zwart multipack (merk toners)€461,00
Lexmark 1382100 toner zwart huismerk inkt * €115,25
Lexmark 1382100 toner zwart huismerk duopack * €230,50
Prijsoverzicht van de 1382100 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Lexmark aanschaffen?

Gemakkelijk Lexmark 1382100 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als in de retail. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en leveren tevens een prima huismerk.

  • Retailers: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Echte inktspecialisten als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
lexmark-1382100-zwart-black-toner

Originele zwarte 1382100 inkt van Lexmark bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Lexmark 1382100 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Lexmark en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van Lexmark leveren de mooiste printjes.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
  • Het ongunstige van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €230,50).

Lexmark 1382100 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1382100 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Lexmark 1382100 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met merk-inkt.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je de meest bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het lipje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Stuur het defecte product retour.
Relevante inktproblemen m.b.t. Lexmark 1382100 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Lexmark 1382100 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Lexmark 1382100 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €190,50 excl. btw (dat is €230,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt moet je denken aan €461,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 1382100 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €115,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt opgepakt. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Lexmark 1382100 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 1382100 alternatief bestellen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper vergeleken met merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Lexmark 1382100 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je het product opnieuw assembleren. Als afronding achterhaal je of de nieuwe Lexmark inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie