bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Lexmark 24B5850 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Lexmark 24B5850 inkt toner? Op deze website vind je de beste shops voor spotgoedkope toners. Het patroon Lexmark 24B5850 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Lexmark. Een groeiend aantal printwinkels zoals bijvoorbeeld Handyman.nl en Inktwereld.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€257,50
Huismerk verkoopprijs€128,75
FabrikantLexmark
SoortLexmark 24B5850 toner zwart
Productnummer24B5850
Kleurenzwart
Effectiviteit14.000 prints
EAN-code0734646344081

Goedkoopste Lexmark 24B5850 inkt kopen oktober 2023

De capaciteit van de 24B5850 toner is 14.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Lexmark toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Over het algemeen hanteren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals 112supplies en inktknaller.nl.
 • Originele 24B5850 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €257,50.
 • Lexmark imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. minimale kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont of Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl check je de populairste webwinkels waar je eenvoudig 24B5850 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Lexmark 24B5850 toner zwart vergelijken
Lexmark toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €283,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €257,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €128,75. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Lexmark 24B5850 toner zwart originele inkt€257,50
Lexmark 24B5850 toner zwart multipack (merk toners)€515,00
Lexmark 24B5850 toner zwart huismerk inkt * €128,75
Lexmark 24B5850 toner zwart huismerk duopack * €257,50
Overzicht met prijzen van de 24B5850 tonercartridge (black) in oktober 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Lexmark kopen?

Vandaag nog Lexmark 24B5850 inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een internet printshop. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Fonq, Amazon, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
lexmark-24b5850-zwart-black-toner

Originele zwarte 24B5850 inkt van Lexmark kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Lexmark 24B5850 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Lexmark en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele patronen van Lexmark zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €257,50).

Lexmark 24B5850 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 24B5850 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Lexmark 24B5850 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Lexmark verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht vind je algemene issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Meest gezochte inktproblemen aangaande Lexmark 24B5850 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Lexmark 24B5850 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Lexmark 24B5850 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €212,81 excl. de btw (€257,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of duoverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €515,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 24B5850 kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €128,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je de beschermingstape los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Lexmark 24B5850 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 24B5850 alternatief kiezen is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is goedkoper en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Lexmark 24B5850 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Om dat te doen koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Lexmark inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle bekijk je of de gekloonde Lexmark inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie