bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42127405 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste OKI 42127405 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste inktshops voor verrassend voordelige toners. Het artikel OKI 42127405 toner geel met de kleur geel (yellow) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van OKI. Een groeiend aantal inktaanbieders als Totaalinkt.shop en printershop leveren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€142,50
Huismerk tarieven€71,25
MerkOKI
SoortOKI 42127405 toner geel
Productcode42127405
Kleur beschrijvinggeel
Effectiviteit5.000 prints
EAN5031713925040

Goedkoopste OKI 42127405 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 42127405 toner is 5.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Totaalinkt.shop zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen leveren zij ook een goed huismerk.

  • Aanbiedingen met inkt is te koop bij winkels zoals 112supplies of printerinktshop.nl.
  • Originele 42127405 inkt toners haal je in huis vanaf €142,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je populaire printwinkels waar je snel en simpel 42127405 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen OKI 42127405 toner geel vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €156,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €142,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €71,25. Bekijk ook info over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 42127405 toner geel originele inkt€142,50
OKI 42127405 toner geel multipack (merk toners)€285,00
OKI 42127405 toner geel huismerk inkt * €71,25
OKI 42127405 toner geel huismerk duopack * €142,50
Prijslijst van de 42127405 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van OKI aanvragen?

Meteen OKI 42127405 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: ga naar een internet printshop. Deze bedrijven helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een voortreffelijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Expert, Jumbo.
  • Bekende webshops als Amazon, Bol.com, Fonq, Ebay, Wehkamp, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Toonaangevende inktwinkels als Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
oki-42127405-geel-yellow-toner

Originele gele 42127405 inkt van OKI bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 42127405 toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door OKI en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt storende storing en meldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele inktpatronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen lastige storingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €142,50).

OKI 42127405 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 42127405 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 42127405 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • Dat komt met name omdat er meer inkt in zit ten opzichte van originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij klooninkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Loop de geplaatste toners even na en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende problemen bij de OKI 42127405 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de OKI 42127405 toner geel toner?
De prijs van een OKI 42127405 met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €117,77 excl. de btw (dat is €142,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt kost het ongeveer €285,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 42127405 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €71,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en achterhaal of je het plasticje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon en neem de printkop onder handen.

Is een OKI 42127405 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 42127405 alternatief inkopen is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper dan originele producten. De prijs is aantrekkelijker en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaliter eenvoudig herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 42127405 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend mag je het product opnieuw assembleren. Aansluitend controleer je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie