bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 47095703 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste OKI 47095703 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende inktshops voor voordelige toners. Het patroon OKI 47095703 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van OKI. Heel wat printwinkels als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en Officesavers verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€145,50
Huismerk prijzen€72,75
LeverancierOKI
TypeOKI 47095703 toner cyaan
Seriecode47095703
Kleur omschrijvingcyaan
Effectiviteit5.000 prints
EAN-code5031713071235

Goedkoopste OKI 47095703 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 47095703 toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans beschikken ze over een interessant huismerk.

  • De voordeligste inkt is te koop bij webshops zoals Inktshop.nl en Inkt-bestellen.nl.
  • Originele 47095703 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €145,50.
  • OKI imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Brush Script.
  • Via ons platform klik je direct door naar bekende printwinkels waar je goedkoop en eenvoudig 47095703 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen OKI 47095703 toner cyaan vergelijken
OKI toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €160,05. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €145,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €72,75. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
OKI 47095703 toner cyaan originele inkt€145,50
OKI 47095703 toner cyaan multipack (merk toners)€291,00
OKI 47095703 toner cyaan huismerk inkt * €72,75
OKI 47095703 toner cyaan huismerk duopack * €145,50
Tabel met prijzen voor de 47095703 tonercartridge (blauw) in april 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gelijk OKI 47095703 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij de online printshops als bij kantoorspeciaalzaken. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, een grote voorraad en verkopen doorgaans een uitstekend huismerk.

  • Retailers: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
  • Grote nationale winkels als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Echte inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-47095703-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 47095703 inkt van OKI kopen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 47095703 toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van storende foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

  • Originele patronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • De garantie op de printer gaat niet verloren.
  • Geen lastige storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
  • De negatieve kant van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €145,50).

OKI 47095703 toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het 47095703 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

  • OKI 47095703 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele producten.
  • De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de cyaan inkt van OKI geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel check je alledaagse issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het kapje los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse problemen aangaande OKI 47095703 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de OKI 47095703 toner cyaan toner?
De kostprijs van een OKI 47095703 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €120,25 excl. de btw (dat betekent €145,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking wenst betaal je ongeveer €291,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 47095703 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €72,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en loop nog eens na of je het plasticje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en inspecteer de printkop goed.

Is het OKI 47095703 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 47095703 alternatief kopen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Zulke storingen kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Tegen lage kosten de OKI 47095703 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap injecteer je de blauwe inkt in het aangegeven gaatje. Later kan je het product met elkaar verbinden. Als laatste test je of de budget OKI inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie