bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42127408 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 42127408 inkt toner? Op deze pagina bieden wij goede aanbieders voor voordelige toners. Het product OKI 42127408 toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de echte merkartikelen van OKI. Heel wat inktaanbieders als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Inktweb.nl bezorgen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€67,50
Huismerk tarieven€33,75
FabrikantOKI
ModelOKI 42127408 toner zwart
Artikelcode42127408
Officiële kleurzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste OKI 42127408 inkt kopen april 2024

De capaciteit van de 42127408 toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het financieel interessanter dan in de winkel. Officesavers en Printabout.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze hanteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. Doorgaans verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

  • De goedkoopste inkt schaf jij aan via shops zoals 123inkt & Staples.
  • Originele 42127408 inkt toners koop je online vanaf €67,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
  • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
  • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (alslage- of gemiddelde kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic en Baskerville Old Face.
  • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar erkende printshops waar je goedkoop en eenvoudig 42127408 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 42127408 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €74,25. Via internet is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €67,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €33,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 42127408 toner zwart originele inkt€67,50
OKI 42127408 toner zwart multipack (merk toners)€135,00
OKI 42127408 toner zwart huismerk inkt * €33,75
OKI 42127408 toner zwart huismerk duopack * €67,50
Tabel met prijzen voor de 42127408 tonercartridge (black) in april 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI inkopen?

Meteen OKI 42127408 inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, hebben de snelste levertijd en hebben meestal een uitmuntend huismerk.

  • Retailers: Bruna, Hema, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Expert, Media Markt, Kruidvat.
  • Grote webwinkels als Wehkamp, Fonq, Ebay, Blokker, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • De grote inktwebshops als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-42127408-zwart-black-toner

Originele zwarte 42127408 inkt van OKI bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De OKI 42127408 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. De toners zijn afkomstig van OKI en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele patronen van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
  • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • De negatieve kant van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €67,50).

OKI 42127408 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 42127408 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 42127408 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de prints is prima (zeker in zwart-wit).
  • De schaduwkant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van OKI geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder check je algemene toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Kijk of je het kapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop meteen met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte printproblemen met betrekking tot OKI 42127408 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de OKI 42127408 toner zwart toner?
De kostprijs van een OKI 42127408 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €55,79 excl. de btw (dat betekent €67,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €135,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 42127408 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop.

Is het OKI 42127408 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 42127408 alternatief aanschaffen is meestal lucratief. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de OKI 42127408 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor dit klusje kies je voor een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de gekloonde OKI inkt goed werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie