bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44469723 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44469723 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende verkopers voor verrassend goedkope toners. Artikel OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van OKI. Steeds meer shops als bijv. Paradigit en coolblue.nl bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€152,50
Huismerk tarieven€76,25
LeverancierOKI
ArtikelOKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer44469723
Officiële kleurmagenta
Capaciteit5.000 prints
EAN-code5031713048619

Goedkoopste OKI 44469723 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 44469723 toner is 5.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is stukken voordeliger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Inktbaas.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

  • Inkt deals bestel je online bij leveranciers als Officesavers of Printabout.nl.
  • Originele 44469723 inkt toners haal je in huis vanaf €152,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
  • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals eco-stand) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Garamond.
  • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende inktaanbieders waar je voordelig en snel 44469723 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn best prijzig. Deze specifieke rode tonercartridge heeft een adviesprijs van €167,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €152,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €76,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€152,50
OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€305,00
OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €76,25
OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €152,50
Tabel met prijzen voor de 44469723 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * N.b.: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Snel OKI 44469723 inkt kopen? Deze inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en voeren meestal een prima huismerk.

  • Retailers: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Toonaangevende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
oki-44469723-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 44469723 inkt van OKI kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele toners van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Geen risico dat de garantie verloopt.
  • Geen lastige foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
  • Het grootste nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €152,50).

OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derden. Het 44469723 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

  • OKI 44469723 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
  • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van OKI verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder bekijk je de meest bekende problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. De beste tips is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Wacht met het afdrukken, onttrek de toner en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse printproblemen met de OKI 44469723 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 44469723 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is ongeveer €126,03 excl. de btw (dat maakt €152,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €305,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 44469723 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €76,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en kijk of je het beschermkapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het OKI 44469723 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 44469723 alternatief proberen is vaak zeer interessant. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is gunstiger en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is gewoon erg goed. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelf oplossen.

Hoe werkt de OKI 44469723 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op verschillende websites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met rode inkt in het aangegeven gaatje. Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Nadien controleer je of de bijgevulde OKI inkt goed werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie