bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42127455 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste OKI 42127455 inkt toner? Op deze pagina bieden wij geschikte verkopers voor goedkope toners. Deze OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit met kleurcode magenta (roze / rood) komt van pas bij perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Heel wat printwinkels als Vikingdirect.nl of Inkclub leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€117,50
Huismerk prijzen€58,75
LeverancierOKI
ArtikelOKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer42127455
Kleur beschrijvingmagenta
Capaciteit5.000 prints
EAN5031713027645

Goedkoopste OKI 42127455 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42127455 toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Paradigit zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. Vaak beschikken ze over een betrouwbaar huismerk.

  • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij bedrijven als inktcartridge store & Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 42127455 inkt toners koop je online vanaf €117,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Times New Roman.
  • Via onze website check je goede webshops waar je snel en simpel 42127455 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
OKI toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €129,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €117,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €58,75. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€117,50
OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Geschatte prijzen van de 42127455 tonercartridge (roze / rood) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van OKI bestellen?

Gemakkelijk OKI 42127455 inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij kantoorspeciaalzaken. Advies van de specialist: ga naar een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren bovendien een uitstekend huismerk.

  • Regionale winkels: Bruna, Albert Heijn, Hema, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
  • Populaire internetwinkels als Ebay, Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
  • Toonaangevende inktwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
oki-42127455-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 42127455 inkt van OKI kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van OKI en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je behoudt garantie op jouw printer.
  • Geen lastige foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Een belangrijk nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €117,50).

OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 42127455 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 42127455 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
  • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
  • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen en foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van OKI vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel check je algemene printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het stukje tape helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende issues aangaande OKI 42127455 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat is de verkoopprijs van de OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de OKI 42127455 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is ongeveer €97,11 excl. btw (dat is €117,50 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking prefereert kost het ongeveer €235,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 42127455 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €58,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuwe toner weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een OKI 42127455 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 42127455 alternatief nemen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is interessanter en de toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Dit kan je normaliter simpel oplossen.

Kan ik de OKI 42127455 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor deze handeling gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het OKI inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later mag je alles in elkaar klikken. Als laatste test je of de nagevulde OKI inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie