bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44469722 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 44469722 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de populairste webshops voor verrassend goedkope toners. Het product OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit met kleur geel (yellow) is te gebruiken voor de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan echte merkartikelen van OKI. Velerlei printshops als bijv. Alleeninkt.nl of printershop bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Je betaalt een stuk minder, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€152,50
Huismerk prijzen€76,25
FabrikantOKI
SoortOKI 44469722 toner geel hoge capaciteit
Serienummer44469722
Kleur beschrijvinggeel
Effectiviteit5.000 prints
EAN-code5031713048602

Goedkoopste OKI 44469722 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 44469722 toner is 5.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 123inkt of Printabout.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak verkopen ze ook een prima huismerk.

  • De voordeligste inkt is te bestellen via bedrijven zoals Inktweb.nl of Goedkoopprinten.nl.
  • Originele 44469722 inkt toners zijn te bestellen v.a. €152,50.
  • OKI imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
  • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) en probeer lettertypes zoals Ecofont en Brush Script.
  • Via ons platform vind je de directe links naar erkende inktshops waar je de beste 44469722 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €167,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €152,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €76,25. Lees ook het gedeelte over de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit originele inkt€152,50
OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€305,00
OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €76,25
OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €152,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 44469722 tonercartridge (yellow) in maart 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI kopen?

Snel OKI 44469722 inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Onze tip: kies voor een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

  • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Handyman, Bruna, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
  • Landelijke winkels als Wehkamp, Blokker, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
  • Populaire inktwebwinkels als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
oki-44469722-geel-yellow-toner

Originele gele 44469722 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van OKI en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

  • Originele toners van OKI geven de mooiste prints.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen irritante storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
  • De negatieve kant van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €152,50).

OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 44469722 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

  • OKI 44469722 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inktpatronen.
  • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
  • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de geel inkt van OKI verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je de meest bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Kijk of je het plasticje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende toner-problemen met betrekking tot OKI 44469722 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit toner?
De adviesprijs van de OKI 44469722 met kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €126,03 excl. btw (€152,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €305,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 44469722 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €76,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plakkertje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het OKI 44469722 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 44469722 alternatief kopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is goedkoper en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de OKI 44469722 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje neem je een speciale set navulinkt voor het OKI inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je alles opnieuw vastklikken. Nadien check je of de nagevulde OKI inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie