bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 42127454 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste OKI 42127454 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste inktaanbieders voor goedkope toners. De OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) is geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van OKI. Velerlei verkopers zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en Inkclub bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€117,50
Huismerk tarief€58,75
LeverancierOKI
ModelOKI 42127454 toner geel hoge capaciteit
Productnummer42127454
Officiële kleurgeel
Printvermogen5.000 prints
EAN-nummer5031713027638

Goedkoopste OKI 42127454 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 42127454 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers & Paradigit zijn suggesties voor het aanschaffen van originele OKI toners. Ze faciliteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een voordelig huismerk.

  • De voordeligste inkt koop je via internet bij webwinkels als Go4inkt & Handyman.nl.
  • Originele 42127454 inkt toners kosten je ongeveer €117,50.
  • OKI imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Times New Roman.
  • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar betrouwbare printshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 42127454 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Dit type gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €129,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €117,50. De beste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €58,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit originele inkt€117,50
OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€235,00
OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €58,75
OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €117,50
Overzicht met prijzen van de 42127454 tonercartridge (yellow) in april 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van OKI verkrijgen?

Gelijk OKI 42127454 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Ons advies: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

  • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
  • Grote webwinkels als Amazon, Fonq, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
oki-42127454-geel-yellow-toner

Originele gele 42127454 inkt van OKI kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door OKI en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutcodes. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele toners van OKI zorgen voor het beste resultaat.
  • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
  • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
  • Het nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld genomen €117,50).

OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 42127454 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

  • OKI 42127454 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
  • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
  • De kwaliteit is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
  • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van OKI vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel check je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Check of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Gangbare issues met de OKI 42127454 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de adviesprijs van de OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 42127454 met kleurcode geel (yellow) toner is gewoonlijk €97,11 excl. btw (€117,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack kiest betaal je ongeveer €235,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het serienummer 42127454 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €58,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het plasticje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is een OKI 42127454 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 42127454 alternatief aanschaffen is normaal gesproken erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de OKI 42127454 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Daarvoor gebruik je navulinkt set die ontwikkeld is voor het OKI inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het reservoir. Daarna mag je het product in elkaar klikken. Nadien check je of de budget OKI inkt goed op het papier komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie