bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 44469804 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste OKI 44469804 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest populaire inktshops voor goedkope toners. Artikel OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van OKI. Veel inktshops zoals bijvoorbeeld Staples of bol.com bieden ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€72,50
Huismerk tarieven€36,25
LeverancierOKI
ProductOKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit
Artikelnummer44469804
Kleurzwart
Capaciteit5.000 prints
EAN-code5031713048008

Goedkoopste OKI 44469804 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 44469804 toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan stukken voordeliger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com & printerinktshop.nl zijn suggesties voor het kopen van originele OKI toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak leveren zij ook een voordelig huismerk.

  • Inkt deals is verkrijgbaar via winkels als Inktwereld.nl of Vikingdirect.nl.
  • Originele 44469804 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €72,50.
  • OKI imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
  • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
  • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont of Calibri.
  • Via deze site klik je direct door naar goede winkels waar je zonder gedoe 44469804 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
OKI toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €79,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €72,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €36,25. Zie hiervoor ook het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€72,50
OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€145,00
OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €36,25
OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €72,50
Prijsoverzicht van de 44469804 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI aanschaffen?

Meteen OKI 44469804 inkt bestellen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en hanteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

  • Winkels in de omgeving: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Hema, Kruidvat, Expert, Jumbo, Media Markt.
  • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Ebay, Coolblue, Blokker, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
  • Echte inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
oki-44469804-zwart-black-toner

Originele zwarte 44469804 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van OKI en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

  • Originele tonercartridges van OKI bieden de beste kwaliteit prints.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
  • De schaduwkant van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €72,50).

OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde leveranciers. Het 44469804 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je met name let op de prijs.

  • OKI 44469804 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele merkinkt.
  • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
  • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van OKI vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel staan algemene printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en maak de toner schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Probeer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
De meest voorkomende issues bij de OKI 44469804 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit toner?
De verkoopprijs van de OKI 44469804 met kleurcode zwart (black) toner is gewoonlijk €59,92 excl. btw (dat betekent €72,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack bestelt kost het ongeveer €145,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 44469804 kan je nog meer besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €36,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het plakkertje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een OKI 44469804 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Het huismerk 44469804 alternatief selecteren is meestal erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 44469804 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling bestel je een complete navulset met inkt voor het OKI inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Als afronding check je of de nieuwe OKI inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie