bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

OKI 46471116 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste OKI 46471116 inkt toner? Op deze pagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste inktwebshops voor extra voordelige toners. Het artikel OKI 46471116 toner zwart met kleurcode zwart (black) is relevant voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van OKI. Meer en meer inktaanbieders als bijvoorbeeld inktknaller.nl en replacedirect bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€69,50
Huismerk verkoopprijs€34,75
LeverancierOKI
SoortOKI 46471116 toner zwart
Serienummer46471116
Kleur omschrijvingzwart
Printvermogen5.000 prints
EAN-nummer5031713070221

Goedkoopste OKI 46471116 inkt bestellen april 2024

De capaciteit van de 46471116 toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. 123inkt & Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele OKI toners. Ze faciliteren duizenden producten en jij kan terecht voor service. In de basis verkopen ze ook een goed huismerk.

  • De beste inkt is aan te schaffen bij verkopers als Officesavers & printerinktshop.nl.
  • Originele 46471116 inkt toners koop je online vanaf €69,50.
  • OKI imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
  • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Times New Roman.
  • Via ons platform vind je de directe links naar erkende inktshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 46471116 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen OKI 46471116 toner zwart vergelijken
OKI toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €76,45. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €69,50. De beste optie is het huismerk. Deze koop je al vanaf €34,75. Ook relevant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
OKI 46471116 toner zwart originele inkt€69,50
OKI 46471116 toner zwart multipack (merk toners)€139,00
OKI 46471116 toner zwart huismerk inkt * €34,75
OKI 46471116 toner zwart huismerk duopack * €69,50
Tabel met prijzen voor de 46471116 tonercartridge (black) in april 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van OKI bestellen?

Gelijk OKI 46471116 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hanteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

  • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Fonq, Amazon, Coolblue, Blokker, Ebay, Bol.com verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Echte inktwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
oki-46471116-zwart-black-toner

Originele zwarte 46471116 inkt van OKI bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De OKI 46471116 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door OKI en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt irritante foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

  • Originele inktpatronen van OKI leveren de mooiste printjes.
  • Je garantie blijft gewoon behouden.
  • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
  • Het ongunstige van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €69,50).

OKI 46471116 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 46471116 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • OKI 46471116 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
  • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inktpatronen.
  • De afdrukkwaliteit is bijna net zo goed (vooral als je veel in zwart print).
  • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van OKI verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel vind je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende issues bij de OKI 46471116 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de OKI 46471116 toner zwart toner?
De adviesprijs van de OKI 46471116 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €57,44 excl. de btw (wat neerkomt op €69,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €139,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 46471116 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €34,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het lipje weg hebt gehaald. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en onderzoek de printkop.

Is een OKI 46471116 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 46471116 alternatief inkopen is in de regel lucratief. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van storingen en foutcodes. Dit kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de OKI 46471116 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het OKI inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als check controleer je of de gekloonde OKI inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie