bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Olivetti B1039 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Olivetti B1039 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste verkopers voor voordelige toners. Artikel Olivetti B1039 toner geel met kleurcode geel (yellow) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Olivetti. Flink wat shops als Mediamarkt.nl & replacedirect verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€102,50
Huismerk prijzen€51,25
FabrikantOlivetti
ArtikelOlivetti B1039 toner geel
ProductcodeB1039
Kleur omschrijvinggeel
Printvermogen25.000 prints
EAN-nummer8020334322854

Goedkoopste Olivetti B1039 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de B1039 toner is 25.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Olivetti toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via winkels als Inkt.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele B1039 inkt toners koop je vanaf €102,50.
 • Olivetti imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, loop alle eco-printinstellingen na (zoals eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Courier of Baskerville Old Face.
 • Via ons platform check je geschikte shops waar je goedkope B1039 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Olivetti B1039 toner geel vergelijken
Olivetti toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €112,75. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €102,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Reken op een bedrag van €51,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Olivetti B1039 toner geel originele inkt€102,50
Olivetti B1039 toner geel multipack (merk toners)€205,00
Olivetti B1039 toner geel huismerk inkt * €51,25
Olivetti B1039 toner geel huismerk duopack * €102,50
Geschatte prijzen van de B1039 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Belangrijk: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Olivetti kopen?

Gelijk Olivetti B1039 inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij computerzaken. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Deze shops bieden de beste service, een grote voorraad en hanteren meestal een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Expert, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Ebay, Amazon, Coolblue, Fonq, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en communiceren dikwijls fikse kortingen.
olivetti-b1039-geel-yellow-toner

Originele gele B1039 inkt van Olivetti bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Olivetti B1039 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Olivetti en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Olivetti zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €102,50).

Olivetti B1039 toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het B1039 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat deze toners meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Olivetti B1039 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Olivetti geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel tref je de meest bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plasticje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse afdrukproblemen met betrekking tot Olivetti B1039 inkt.

Veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Olivetti B1039 toner geel toner?
De adviesprijs van de Olivetti B1039 met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €84,71 excl. btw (dat is €102,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €205,00. Met een huismerk toner met het serienummer B1039 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €51,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Olivetti B1039 toner geel huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk B1039 alternatief inkopen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is voordeliger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Olivetti B1039 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor dit klusje bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Olivetti inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Hierna spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is mag je alles opnieuw vastklikken. Ter controle bekijk je of de gekloonde Olivetti inkt op de juiste manier werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie