bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUT14M magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Panasonic DQ-TUT14M inkt toner? Via onze vergelijk-tool tref je de populairste inktshops voor voordelige toners. De Panasonic DQ-TUT14M toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van Panasonic. Verschillende winkels als Inktdiscount.nl of Easy-ink bieden ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€89,50
Huismerk prijs€44,75
LeverancierPanasonic
SoortPanasonic DQ-TUT14M toner magenta
SerienummerDQ TUT14M
Kleurmagenta
Printomvang14.000 prints
EAN-nummer4010869107242

Goedkoopste Panasonic DQ-TUT14M inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DQ TUT14M toner is 14.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt & Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Panasonic toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk verkopen ze ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij leveranciers zoals Inkclub & Vikingdirect.nl.
 • Originele DQ TUT14M inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €89,50.
 • Panasonic imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de populairste leveranciers waar je snel en simpel DQ TUT14M toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Panasonic DQ-TUT14M toner magenta vergelijken
Panasonic toners zijn niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €98,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het zo’n €89,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €44,75. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUT14M toner magenta originele inkt€89,50
Panasonic DQ-TUT14M toner magenta multipack (merk toners)€179,00
Panasonic DQ-TUT14M toner magenta huismerk inkt * €44,75
Panasonic DQ-TUT14M toner magenta huismerk duopack * €89,50
Prijslijst van de DQ TUT14M tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Panasonic bestellen?

Meteen Panasonic DQ-TUT14M inkt kopen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als in de winkel in de buurt. Ons advies: ga naar een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hanteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Hema, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
panasonic-dq-tut14m-magenta-roze-rood-toner

Originele rode DQ TUT14M inkt van Panasonic kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Panasonic DQ-TUT14M toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Panasonic en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met storende foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Panasonic bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €89,50).

Panasonic DQ-TUT14M toner magenta huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van derde partijen. Het DQ TUT14M huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Panasonic DQ TUT14M huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Panasonic vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel vind je bekende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. De beste tips is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
Gangbare afdrukproblemen aangaande Panasonic DQ-TUT14M inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Panasonic DQ-TUT14M toner magenta toner?
De kostprijs van een Panasonic DQ-TUT14M met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €73,97 excl. de btw (€89,50 inclusief de btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €179,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code DQ TUT14M betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €44,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het dopje / plastic weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Panasonic DQ-TUT14M toner magenta huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk DQ TUT14M alternatief kopen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is goedkoper en deze inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken snel verhelpen.

Kan ik ook zelf de Panasonic DQ-TUT14M toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor deze handeling kies je voor een speciale set navulinkt voor het Panasonic inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna injecteer je de rode inkt in het inktpatroon. Daarna kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als afronding controleer je of de bijgevulde Panasonic inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie