bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUY20Y geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Panasonic DQ-TUY20Y inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede printwinkels voor voordelige toners. Het product Panasonic DQ-TUY20Y toner geel met kleurcode geel (yellow) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Panasonic. Heel wat leveranciers als o.a. Inktbaas.nl & bol.com faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€103,50
Huismerk vanafprijs€51,75
LeverancierPanasonic
TypePanasonic DQ-TUY20Y toner geel
ProductnummerDQTUY20Y
Kleur beschrijvinggeel
Capaciteit20.000 prints
EAN-nummer4250911706140

Goedkoopste Panasonic DQ-TUY20Y inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de DQTUY20Y toner is 20.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Coolblue.nl & Printabout.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Panasonic toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt deals is te koop bij winkels als replacedirect & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele DQTUY20Y inkt toners koop je online vanaf €103,50.
 • Panasonic imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. draft mode) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl check je de meest bekende printwinkels waar je de beste DQTUY20Y toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Panasonic DQ-TUY20Y toner geel vergelijken
Panasonic toners zijn best prijzig. Deze gele tonercartridge kent een vanafprijs van €113,85. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €103,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €51,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUY20Y toner geel originele inkt€103,50
Panasonic DQ-TUY20Y toner geel multipack (merk toners)€207,00
Panasonic DQ-TUY20Y toner geel huismerk inkt * €51,75
Panasonic DQ-TUY20Y toner geel huismerk duopack * €103,50
Prijsindicatie van de prijs voor een DQTUY20Y tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Panasonic aanvragen?

Meteen Panasonic DQ-TUY20Y inkt kopen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bezoek een een online inktshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en verstrekken bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Fonq, Amazon, Wehkamp, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
panasonic-dq-tuy20y-geel-yellow-toner

Originele gele DQTUY20Y inkt van Panasonic bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Panasonic DQ-TUY20Y toner geel originele gele toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden gemaakt door Panasonic en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van Panasonic hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €103,50).

Panasonic DQ-TUY20Y toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het DQTUY20Y huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Panasonic DQ TUY20Y huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van Panasonic verwisseld maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bekijk je alledaagse issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het plakkertje hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante inktproblemen m.b.t. Panasonic DQ-TUY20Y inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Panasonic DQ-TUY20Y toner geel toner?
De kostprijs van een Panasonic DQ-TUY20Y met kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €85,54 excl. de btw (dus €103,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack kiest liggen de kosten op zo’n €207,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code DQTUY20Y kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €51,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Panasonic DQ-TUY20Y toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk DQTUY20Y alternatief aanschaffen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper ten opzichte van originele producten. De prijs is goedkoper en deze patronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de Panasonic DQ-TUY20Y toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Panasonic inktpatroon. Online is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Dan kan je het patroon met elkaar verbinden. Tenslotte test je uit of de budget Panasonic inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie