bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUV20Y geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Panasonic DQ-TUV20Y inkt toner? Op deze website tref je de meest bekende inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het artikel Panasonic DQ-TUV20Y toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) komt van pas bij het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Panasonic. Meer en meer printwinkels als Paradigit en bol.com faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€82,50
Huismerk prijs€41,25
MerkPanasonic
ArtikelPanasonic DQ-TUV20Y toner geel
ProductcodeDQ TUV20Y
Officiële kleurgeel
Printcapaciteit20.000 prints
EAN-nummer4250911707147

Goedkoopste Panasonic DQ-TUV20Y inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DQ TUV20Y toner is 20.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat kan daar veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Coolblue.nl of Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Panasonic toners. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. In de basis hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via webwinkels zoals printershop en Handyman.nl.
 • Originele DQ TUV20Y inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €82,50.
 • Panasonic imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (alsprinten in concept) en overweeg een lettertype als Courier & Calibri.
 • Via onze vergelijker check je geschikte bedrijven waar je probleemloos en snel DQ TUV20Y toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Panasonic DQ-TUV20Y toner geel vergelijken
Panasonic toners zijn niet goedkoop. Dit model gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €90,75. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €82,50. De voordeligste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €41,25. Klik verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUV20Y toner geel originele inkt€82,50
Panasonic DQ-TUV20Y toner geel multipack (merk toners)€165,00
Panasonic DQ-TUV20Y toner geel huismerk inkt * €41,25
Panasonic DQ-TUV20Y toner geel huismerk duopack * €82,50
Prijslijst van de DQ TUV20Y tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Panasonic inkopen?

Direkt Panasonic DQ-TUV20Y inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en voeren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Hema, Bruna, Media Markt, Expert, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Wehkamp, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
panasonic-dq-tuv20y-geel-yellow-toner

Originele gele DQ TUV20Y inkt van Panasonic bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Panasonic DQ-TUV20Y toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Panasonic en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Panasonic bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €82,50).

Panasonic DQ-TUV20Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het DQ TUV20Y huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Panasonic DQ TUV20Y huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Panasonic verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel staan de meest voorkomende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Loop de geplaatste toners even na en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Gangbare inktproblemen bij de Panasonic DQ-TUV20Y inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Panasonic DQ-TUV20Y toner geel toner?
De kostprijs van een Panasonic DQ-TUV20Y met kleur geel (yellow) toner is ongeveer €68,18 excl. de btw (dat maakt €82,50 inclusief btw). Indien je een multipack of voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €165,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code DQ TUV20Y dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €41,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon weigert. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het beschermkapje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Panasonic DQ-TUV20Y toner geel huismerk alternatief slim?
Een huismerk DQ TUV20Y alternatief aanschaffen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De prijs is lager en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Deze kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Panasonic DQ-TUV20Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een een complete navulset met inkt voor het Panasonic inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Nu plaats je de injectiespuit met gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de nagevulde Panasonic inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie