bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ TUS20Y geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Panasonic DQ-TUS20Y inkt toner? Op deze website vind je de meest bekende webshops voor betaalbare toners. De Panasonic DQ-TUS20Y toner geel met de kleur geel (yellow) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Panasonic. Veel inktshops als bijvoorbeeld Office Centre of bol.com verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€107,50
Huismerk verkoopprijs€53,75
MerkPanasonic
SoortPanasonic DQ-TUS20Y toner geel
SeriecodeDQ TUS20Y
Officiële kleurgeel
Capaciteit20.000 prints
EAN-nummer4010869107174

Goedkoopste Panasonic DQ-TUS20Y inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de DQ TUS20Y toner is 20.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl & Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Panasonic toners. Ze bieden over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij webwinkels als bol.com & Inkt-bestellen.nl.
 • Originele DQ TUS20Y inkt toners zijn te bestellen v.a. €107,50.
 • Panasonic imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Times New Roman.
 • Via deze site klik je direct door naar gespecialiseerde aanbieders waar je goedkope DQ TUS20Y toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Panasonic DQ-TUS20Y toner geel vergelijken
Panasonic toners hebben een prijskaartje. Dit soort gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €118,25. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €107,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €53,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Panasonic DQ-TUS20Y toner geel originele inkt€107,50
Panasonic DQ-TUS20Y toner geel multipack (merk toners)€215,00
Panasonic DQ-TUS20Y toner geel huismerk inkt * €53,75
Panasonic DQ-TUS20Y toner geel huismerk duopack * €107,50
Prijsindicatie van de prijs voor een DQ TUS20Y tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Panasonic inkopen?

Gelijk Panasonic DQ-TUS20Y inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Onze tip: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, een grote voorraad en voeren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Wehkamp, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
panasonic-dq-tus20y-geel-yellow-toner

Originele gele DQ TUS20Y inkt van Panasonic bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Panasonic DQ-TUS20Y toner geel originele gele toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Panasonic en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Panasonic voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €107,50).

Panasonic DQ-TUS20Y toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan klooninkt van derde partijen. Het DQ TUS20Y huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Panasonic DQ TUS20Y huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je de geel inkt van Panasonic verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht bekijk je gangbare inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het kapje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Meest gezochte printproblemen m.b.t. Panasonic DQ-TUS20Y inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat betaal ik voor de Panasonic DQ-TUS20Y toner geel toner?
De prijs van een Panasonic DQ-TUS20Y met kleurcode geel (yellow) toner is standaard zo’n €88,84 excl. de btw (dat maakt €107,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €215,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer DQ TUS20Y dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €53,75) en maximale aantal afdrukken is beter (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon het niet doet. Je kunt een aantal dingen proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en loop nog eens na of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Panasonic DQ-TUS20Y toner geel huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk DQ TUS20Y alternatief gebruiken is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De kostprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Panasonic DQ-TUS20Y toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je ook helemaal zelf. Daarvoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Panasonic inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste test je uit of de nieuwe Panasonic inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie