bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Panasonic DQ UG26H zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Panasonic DQ-UG26H inkt toner? Op deze pagina bekijk je geschikte winkels voor extra goedkope toners. Het product Panasonic DQ-UG26H toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor documenten met heldere zwarte tekst. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Panasonic. Diverse inktshops zoals Handyman.nl en Officesavers bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€65,50
Huismerk tarief€32,75
LeverancierPanasonic
ModelPanasonic DQ-UG26H toner zwart
ProductcodeDQ UG26H
Officiële kleurzwart
Effectiviteit5.000 prints
EAN5025232404520

Goedkoopste Panasonic DQ-UG26H inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de DQ UG26H toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl & Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Panasonic toners. Ze verkopen duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via aanbieders als Inkt.nl of Inktdiscount.nl.
 • Originele DQ UG26H inkt toners koop je online vanaf €65,50.
 • Panasonic imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de betrouwbaarste winkels waar je voordelig en snel DQ UG26H toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Panasonic DQ-UG26H toner zwart vergelijken
Panasonic toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €72,05. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €65,50. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Reken op een bedrag van €32,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Panasonic DQ-UG26H toner zwart originele inkt€65,50
Panasonic DQ-UG26H toner zwart multipack (merk toners)€131,00
Panasonic DQ-UG26H toner zwart huismerk inkt * €32,75
Panasonic DQ-UG26H toner zwart huismerk duopack * €65,50
Overzicht met prijzen van de DQ UG26H tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Panasonic bestellen?

Meteen Panasonic DQ-UG26H inkt bestellen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
panasonic-dq-ug26h-zwart-black-toner

Originele zwarte DQ UG26H inkt van Panasonic kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Panasonic DQ-UG26H toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Panasonic en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Panasonic hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €65,50).

Panasonic DQ-UG26H toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens klooninkt van goedkope merken. Het DQ UG26H huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Panasonic DQ UG26H huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Panasonic verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je gangbare problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte toner-problemen met betrekking tot Panasonic DQ-UG26H inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Panasonic DQ-UG26H toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Panasonic DQ-UG26H bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is ongeveer €54,13 excl. de btw (dat is €65,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert moet je denken aan €131,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer DQ UG26H betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €32,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon weigert. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het plasticje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Panasonic DQ-UG26H toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk DQ UG26H alternatief kopen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De winkelprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Panasonic DQ-UG26H toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Panasonic inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun je alles weer in elkaar zetten. Als afronding test je of de nagevulde Panasonic inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie