bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 125 400839 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh 125 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bekijk je de meest bekende inktwebshops voor extra voordelige toners. Het artikel Ricoh 125 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Ricoh. Een groeiend aantal leveranciers zoals Office Centre of Inktwereld.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€67,50
Huismerk verkoopprijs€33,75
MerkRicoh
TypeRicoh 125 toner cyaan
Seriecode400839
Kleurencyaan
Capaciteit5.500 prints
EAN-code0026649008399

Goedkoopste Ricoh 125 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 400839 toner is 5.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Coolblue.nl en Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze hanteren een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voeren ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via verkopers zoals Sneltoner.nl of Paradigit.
 • Originele 400839 inkt toners haal je in huis vanaf €67,50.
 • Ricoh imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. draft mode) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via ons platform vind je geschikte inktwebshops waar je goedkope 400839 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh 125 toner cyaan vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €74,25. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €67,50. De meest gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €33,75. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Ricoh 125 toner cyaan originele inkt€67,50
Ricoh 125 toner cyaan multipack (merk toners)€135,00
Ricoh 125 toner cyaan huismerk inkt * €33,75
Ricoh 125 toner cyaan huismerk duopack * €67,50
Tabel met prijzen voor de 400839 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh bestellen?

Gelijk Ricoh 125 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Media Markt, Jumbo, Expert.
 • Landelijke winkels als Ebay, Wehkamp, Amazon, Fonq, Blokker, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-125-400839-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 400839 inkt van Ricoh bestellen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh 125 toner cyaan originele blauwe toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Ricoh en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het nadeel van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld kost het €67,50).

Ricoh 125 toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 400839 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Ricoh 125 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storingen en foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de cyaan inkt van Ricoh verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Gebeurt vaak bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende problemen met de Ricoh 125 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Ricoh 125 toner cyaan toner?
De kostprijs van een Ricoh 125 bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €55,79 excl. de btw (dat is €67,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack selecteert kost het ongeveer €135,00. Met een huismerk toner met de code 400839 betaal je veel minder. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €33,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het kapje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Ricoh 125 toner cyaan huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 400839 alternatief kiezen is meestal lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot originele producten. Het tarief is gunstiger en de toners bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Ricoh 125 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor deze handeling gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het product terugzetten in originele staat. Tenslotte test je uit of de nieuwe Ricoh inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie