bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 155 M 420127 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Ricoh 155 M inkt toner? Op deze webpagina bekijk je geschikte aanbieders voor voordelige toners. Deze Ricoh 155 M toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Denk dan aan echte merkartikelen van Ricoh. Velerlei printshops zoals Totaalinkt.shop of Easy-ink bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€52,50
Huismerk prijs€26,25
FabrikantRicoh
ProductRicoh 155 M toner magenta
Artikelcode420127
Officiële kleurmagenta
Printcapaciteit2.500 prints
EAN-nummer0026649201271

Goedkoopste Ricoh 155 M inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 420127 toner is 2.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via webwinkels zoals printershop of Totaalinkt.shop .
 • Originele 420127 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €52,50.
 • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (onder ander eco-modus) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de meest populaire inktwebshops waar je goedkoop en eenvoudig 420127 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh 155 M toner magenta vergelijken
Ricoh toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €57,75. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €52,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €26,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh 155 M toner magenta originele inkt€52,50
Ricoh 155 M toner magenta multipack (merk toners)€105,00
Ricoh 155 M toner magenta huismerk inkt * €26,25
Ricoh 155 M toner magenta huismerk duopack * €52,50
Prijsoverzicht van de 420127 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Ricoh inkopen?

Meteen Ricoh 155 M inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Bol.com, Wehkamp, Blokker, Fonq, Amazon, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
ricoh-155-m-420127-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 420127 inkt van Ricoh kopen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh 155 M toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Ricoh en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele toners van Ricoh bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van merktoners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €52,50).

Ricoh 155 M toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van een ander merk. Het 420127 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dat komt door een hele lage prijs per toner en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh 155 M huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele producten.
 • De printkwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Ricoh geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht check je algemene issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
De meest bekende inktproblemen m.b.t. Ricoh 155 M inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh 155 M toner magenta toner?
De prijs van een Ricoh 155 M met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €43,39 excl. btw (dat betekent €52,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack koopt betaal je ongeveer €105,00. Met een huismerk toner met de code 420127 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €26,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het kapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Ricoh 155 M toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 420127 alternatief nemen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper dan merk-inkt. De prijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Zulke storingen kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Ricoh 155 M toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een unieke navul inkt set die past bij het Ricoh inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Ter controle check je of de gekloonde Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie