bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 165 BK 402444 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh 165 BK inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl vind je de meest bekende webshops voor extra voordelige toners. Het patroon Ricoh 165 BK toner zwart met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Ricoh. Diverse aanbieders als bijv. Vikingdirect.nl en Inktshop.nl verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€47,50
Huismerk prijs€23,75
LeverancierRicoh
TypeRicoh 165 BK toner zwart
Artikelcode402444
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteit7.000 prints
EAN0026649024443

Goedkoopste Ricoh 165 BK inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 402444 toner is 7.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. printershop of Staples zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij aanbieders als replacedirect en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 402444 inkt toners haal je in huis vanaf €47,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (onder ander draft mode) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via deze site vergelijk je geschikte verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 402444 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh 165 BK toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €52,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €47,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €23,75. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Ricoh 165 BK toner zwart originele inkt€47,50
Ricoh 165 BK toner zwart multipack (merk toners)€95,00
Ricoh 165 BK toner zwart huismerk inkt * €23,75
Ricoh 165 BK toner zwart huismerk duopack * €47,50
Prijslijst van de 402444 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Snel Ricoh 165 BK inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij computerwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren tevens een uitstekend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Action, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Bekende webshops als Blokker, Coolblue, Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en stunten regelmatig met hoge kortingen.
ricoh-165-bk-402444-zwart-black-toner

Originele zwarte 402444 inkt van Ricoh kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh 165 BK toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Ricoh en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €47,50).

Ricoh 165 BK toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 402444 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 165 BK huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het belangrijkste nadeel van alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Ricoh verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder vind je algemene issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest bekende issues m.b.t. Ricoh 165 BK inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh 165 BK toner zwart toner?
De prijs van een Ricoh 165 BK met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €39,26 excl. de btw (dat is €47,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je zo’n €95,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 402444 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €23,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Ricoh 165 BK toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 402444 alternatief kopen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Ricoh 165 BK toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Hiervoor kies je voor een speciale set navulinkt voor het Ricoh inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kan je het product in elkaar zetten. Als laatste probeer je of de vernieuwde Ricoh inkt goed op het papier komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie