bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 165 Y 402447 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh 165 Y inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste inktaanbieders voor extra goedkope toners. Het artikel Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit met de kleur geel (yellow) is geschikt voor prachtige kleurrijke printjes. Je kunt kiezen uit originele patronen van Ricoh. Verschillende aanbieders als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inkclub bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, er zit meer inkt in en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€92,50
Huismerk tarief€46,25
FabrikantRicoh
TypeRicoh 165 Y toner geel hoge capaciteit
Serienummer402447
Kleurengeel
Printcapaciteit6.000 prints
EAN-nummer4961311019685

Goedkoopste Ricoh 165 Y inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 402447 toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. printershop en inktknaller.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en jij kan terecht voor service. Meestal beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij webshops zoals Easy-ink en Vikingdirect.nl.
 • Originele 402447 inkt toners zijn te bestellen v.a. €92,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (o.a snel-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via ons platform check je erkende aanbieders waar je goedkoop en eenvoudig 402447 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit vergelijken
Ricoh toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €101,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €92,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (klooninkt). Deze kosten komen neer op zo’n €46,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit originele inkt€92,50
Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€185,00
Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €46,25
Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €92,50
Overzicht met prijzen van de 402447 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh bestellen?

Direkt Ricoh 165 Y inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online shops als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en voeren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Hema, Bruna, Action, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Amazon, Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwinkels als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-165-y-402447-geel-yellow-toner

Originele gele 402447 inkt van Ricoh kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige storing en meldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Ricoh zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €92,50).

Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 402447 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Ricoh 165 Y huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Ricoh geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel check je bekende toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij klooninkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende inktproblemen in relatie tot Ricoh 165 Y inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh 165 Y met kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €76,45 excl. de btw (dus €92,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking prefereert betaal je zo’n €185,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer 402447 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €46,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Probeer eerst de volgende tips & tricks: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Ricoh 165 Y toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 402447 alternatief gebruiken is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper vergeleken met originele producten. De winkelprijs is aantrekkelijker en de toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dit kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Tegen lage kosten de Ricoh 165 Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte bekijk je of de bijgevulde Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie