bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 204 BK 400994 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh 204 BK inkt toner? Via onze vergelijk-tool vergelijk je de meest bekende leveranciers voor voordelige toners. Het product Ricoh 204 BK toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor documenten met heldere zwarte tekst. Denk dan aan originele patronen van Ricoh. Meerdere printshops als bijv. Paradigit & Inktshop.nl hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€107,50
Huismerk verkoopprijs€53,75
LeverancierRicoh
SoortRicoh 204 BK toner zwart
Seriecode400994
Kleurcodezwart
Intensiteit10.000 prints
EAN-code4250081501385

Goedkoopste Ricoh 204 BK inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 400994 toner is 10.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is veel voordelige dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store of Mediamarkt.nl zijn betrouwbare winkels voor het kopen van originele Ricoh toners. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis bieden ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij verkopers zoals bol.com en Alleeninkt.nl.
 • Originele 400994 inkt toners koop je online vanaf €107,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (o.a eco-modus) & overweeg een lettertype als Ecofont of Brush Script.
 • Via ons platform klik je eenvoudig door naar goede shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 400994 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Ricoh 204 BK toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €118,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en kost het om en nabij de €107,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €53,75. Ook relevant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Ricoh 204 BK toner zwart originele inkt€107,50
Ricoh 204 BK toner zwart multipack (merk toners)€215,00
Ricoh 204 BK toner zwart huismerk inkt * €53,75
Ricoh 204 BK toner zwart huismerk duopack * €107,50
Tabel met prijzen voor de 400994 tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh kopen?

Direkt Ricoh 204 BK inkt kopen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via internetshops als bij boekhandels. Ons advies: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Handyman, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
ricoh-204-bk-400994-zwart-black-toner

Originele zwarte 400994 inkt van Ricoh kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Ricoh 204 BK toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Ricoh en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je hebt geen last van storende storing en meldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Ricoh leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €107,50).

Ricoh 204 BK toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derde partijen. Het 400994 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh 204 BK huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Ricoh vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder staan veel voorkomende printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder de lekkende toner en maak de houder schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende printproblemen bij de Ricoh 204 BK inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Ricoh 204 BK toner zwart toner?
De prijs van een Ricoh 204 BK bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €88,84 excl. btw (wat neerkomt op €107,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €215,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 400994 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €53,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het plakkertje verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Ricoh 204 BK toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 400994 alternatief bestellen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper ten opzichte van originele producten. Het tarief is goedkoper en deze patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk zelf herstellen.

Kan ik de Ricoh 204 BK toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kun je alles weer in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de nagevulde Ricoh inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie