bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh 842142 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Ricoh 842142 inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de meest bekende shops voor verrassend voordelige toners. Deze Ricoh 842142 toner zwart met de kleur zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Ricoh. Meerdere inktaanbieders als bijvoorbeeld Paradigit of replacedirect bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€19,50
Huismerk prijzen€9,75
FabrikantRicoh
ModelRicoh 842142 toner zwart
Artikelnummer842142
Kleurzwart
Intensiteit9.000 prints
EAN-code4961311904806

Goedkoopste Ricoh 842142 inkt bestellen maart 2024

De capaciteit van de 842142 toner is 9.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Officesavers & Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven advies / service. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

  • De beste inkt bestel je online bij shops zoals 112supplies & Mediamarkt.nl.
  • Originele 842142 inkt toners zijn te bestellen v.a. €19,50.
  • Ricoh imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
  • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
  • Adviezen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Garamond.
  • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar geschikte shops waar je moeiteloos 842142 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh 842142 toner zwart vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Deze zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €21,45. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €19,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €9,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh 842142 toner zwart originele inkt€19,50
Ricoh 842142 toner zwart multipack (merk toners)€39,00
Ricoh 842142 toner zwart huismerk inkt * €9,75
Ricoh 842142 toner zwart huismerk duopack * €19,50
Prijstabel voor de 842142 tonercartridge (black) in maart 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Vandaag nog Ricoh 842142 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben betrouwbare service, een grote voorraad en hebben doorgaans een uitstekend huismerk.

  • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Handyman, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Expert, Kruidvat.
  • Populaire internetwinkels als Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Ebay verkopen de meest gangbare inktpatronen.
  • Online inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
ricoh-842142-zwart-black-toner

Originele zwarte 842142 inkt van Ricoh bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh 842142 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

  • Originele patronen van Ricoh leveren de mooiste printjes.
  • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
  • Geen frustrerende errors of foutmeldingen. Ze werken altijd.
  • De negatieve kant van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €19,50).

Ricoh 842142 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het 842142 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

  • Ricoh 842142 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
  • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele merkinkt.
  • De kwaliteit van de printjes is verrassend goed (zeker in zwart-wit).
  • Een aandachtspunt bij klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Ricoh geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht tref je veel voorkomende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare afdrukproblemen bij de Ricoh 842142 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Ricoh 842142 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Ricoh 842142 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €16,12 excl. de btw (€19,50 inclusief de btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €39,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 842142 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €9,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en check of je het beschermingsmateriaal juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Ricoh 842142 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk 842142 alternatief bestellen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper dan merk-inkt. De winkelprijs is voordeliger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk eenvoudig herstellen.

Kan ik ook zelf de Ricoh 842142 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor deze handeling kies je voor een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Op verschillende DIY-websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel opnieuw assembleren. Aansluitend controleer je of de vernieuwde Ricoh inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie