bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh SP C352DN 407386 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Ricoh SP C352DN inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij toonaangevende shops voor betaalbare toners. De Ricoh SP C352DN toner geel met de kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Ricoh. Diverse printwinkels als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl of Go4inkt hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€101,50
Huismerk vanafprijs€50,75
FabrikantRicoh
ArtikelRicoh SP C352DN toner geel
Artikelcode407386
Kleurcodegeel
Printomvang9.000 prints
EAN-code4961311884306

Goedkoopste Ricoh SP C352DN inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 407386 toner is 9.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Ricoh toners. Ze bieden over een ruim assortiment en geven advies / service. In de regel hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via leveranciers als Inktwereld.nl en Handyman.nl.
 • Originele 407386 inkt toners kosten je ongeveer €101,50.
 • Ricoh imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via onze website klik je direct door naar goede verkopers waar je eenvoudig 407386 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Ricoh SP C352DN toner geel vergelijken
Ricoh toners hebben een prijskaartje. Dit model gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €111,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €101,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €50,75. Bekijk ook info over de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh SP C352DN toner geel originele inkt€101,50
Ricoh SP C352DN toner geel multipack (merk toners)€203,00
Ricoh SP C352DN toner geel huismerk inkt * €50,75
Ricoh SP C352DN toner geel huismerk duopack * €101,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 407386 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Ricoh aanschaffen?

Vandaag nog Ricoh SP C352DN inkt kopen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Belangrijk: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en leveren doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Expert, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Amazon, Blokker, Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
ricoh-sp-c352dn-407386-geel-yellow-toner

Originele gele 407386 inkt van Ricoh kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Ricoh SP C352DN toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Ricoh en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Ricoh voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €101,50).

Ricoh SP C352DN toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van een ander merk. Het 407386 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Ricoh SP C352DN huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van merk-inkt.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je deze geel inkt van Ricoh vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht zie je gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende afdrukproblemen aangaande Ricoh SP C352DN inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Ricoh SP C352DN toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Ricoh SP C352DN bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €83,88 excl. btw (dus €101,50 inclusief de btw). Als je een duopack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €203,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 407386 betaal je een veel lagere prijs. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €50,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en inspecteer de printkop goed.

Is het Ricoh SP C352DN toner geel huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 407386 alternatief inkopen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is interessanter en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met storingen en foutcodes. Deze kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Ricoh SP C352DN toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen neem je een set navulinkt die geschikt is voor het Ricoh inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle test je of de vernieuwde Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie