bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh C2500 842312 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh C2500 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij toonaangevende inktaanbieders voor verrassend goedkope toners. Het artikel Ricoh C2500 toner geel met de kleur geel (yellow) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de fabrikant (merk) toners van Ricoh. Steeds meer verkopers als Handyman.nl of coolblue.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€68,50
Huismerk tarieven€34,25
LeverancierRicoh
ModelRicoh C2500 toner geel
Productcode842312
Officiële kleurgeel
Printvermogen10.500 prints
EAN-nummer4961311928147

Goedkoopste Ricoh C2500 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 842312 toner is 10.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inkt.nl en Printabout.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Ricoh toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak leveren zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij webshops zoals printershop en printerinktshop.nl.
 • Originele 842312 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €68,50.
 • Ricoh imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snel printen) & kies een zuinig lettertype zoals Courier of Calibri.
 • Via onze website vind je erkende printshops waar je voordelig en snel 842312 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Ricoh C2500 toner geel vergelijken
Ricoh toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €75,35. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €68,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €34,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Ricoh C2500 toner geel originele inkt€68,50
Ricoh C2500 toner geel multipack (merk toners)€137,00
Ricoh C2500 toner geel huismerk inkt * €34,25
Ricoh C2500 toner geel huismerk duopack * €68,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 842312 tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Ricoh verkrijgen?

Meteen Ricoh C2500 inkt bestellen? Dit type toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij boekhandels. Kooptip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en leveren vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Bruna, Handyman, Hema, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Blokker, Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
ricoh-c2500-842312-geel-yellow-toner

Originele gele 842312 inkt van Ricoh kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Ricoh C2500 toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Ricoh en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Ricoh geven de mooiste prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €68,50).

Ricoh C2500 toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 842312 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Ricoh C2500 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat er meer inkt in zit dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van Ricoh geplaatst maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel check je gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij imitatie inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Bekijk of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop met printen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende inktproblemen in relatie tot Ricoh C2500 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Ricoh C2500 toner geel toner?
De verkoopprijs van de Ricoh C2500 met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €56,61 excl. btw (dat is €68,50 inclusief btw). Indien je een multipack of duoverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €137,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 842312 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €34,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dit los je als volgt op: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en check of je het plasticje weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Ricoh C2500 toner geel huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 842312 alternatief proberen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is voordeliger en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vrijwel hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik de Ricoh C2500 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor koop je een complete navulset met inkt voor het Ricoh inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Als laatste kan je het product terugzetten in originele staat. Als afronding controleer je of de nagevulde Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie