bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Ricoh MP 6054 842127 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Ricoh MP 6054 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij goede leveranciers voor verrassend goedkope toners. De Ricoh MP 6054 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor eenvoudige tekstdocumenten. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Ricoh. Steeds meer winkels als o.a. Paradigit of bol.com faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€64,50
Huismerk tarieven€32,25
MerkRicoh
ModelRicoh MP 6054 toner zwart
Productcode842127
Kleur omschrijvingzwart
Effectiviteit37.000 prints
EAN-code4053768186116

Goedkoopste Ricoh MP 6054 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 842127 toner is 37.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Easy-ink & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Ricoh toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen verkopen ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij leveranciers als inktcartridge store & Inktbaas.nl.
 • Originele 842127 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €64,50.
 • Ricoh imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar de betrouwbaarste inktshops waar je zonder gedoe 842127 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Ricoh MP 6054 toner zwart vergelijken
Ricoh toners zijn best prijzig. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €70,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €64,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €32,25. Spring verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Ricoh MP 6054 toner zwart originele inkt€64,50
Ricoh MP 6054 toner zwart multipack (merk toners)€129,00
Ricoh MP 6054 toner zwart huismerk inkt * €32,25
Ricoh MP 6054 toner zwart huismerk duopack * €64,50
Prijslijst van de 842127 tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Ricoh inkopen?

Gelijk Ricoh MP 6054 inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Ons advies: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren meestal een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Bruna, Action, Expert, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Fonq, Blokker, Amazon, Wehkamp, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
ricoh-mp-6054-842127-zwart-black-toner

Originele zwarte 842127 inkt van Ricoh kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Ricoh MP 6054 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Ricoh en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Ricoh hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen vervelende storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €64,50).

Ricoh MP 6054 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 842127 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Ricoh MP 6054 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Ricoh vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan alledaagse problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Gebeurt vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het plakkertje verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest voorkomende inktproblemen met de Ricoh MP 6054 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Ricoh MP 6054 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Ricoh MP 6054 met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €53,31 excl. de btw (dus €64,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je zo’n €129,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 842127 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €32,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, welke stappen moet ik doorlopen?
Af en toe valt het voor dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en inspecteer de printkop goed.

Is het Ricoh MP 6054 toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 842127 alternatief bestellen is over het algemeen niet schadelijk. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper dan originele producten. De aanschafprijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Ricoh MP 6054 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Ricoh inktpatroon. Op Youtube en diverse website lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarna injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Verder mag je alles opnieuw assembleren. Ter controle bekijk je of de budget Ricoh inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie