bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sagem CTR 340 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Sagem CTR 340 toner/drum zwart inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de beste aanbieders voor verrassend goedkope toners. Deze Sagem CTR 340 toner/drum zwart met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Sagem. Meerdere shops als bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en Go4inkt verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€122,00
Huismerk tarief€61,00
LeverancierSagem
SoortSagem CTR 340 toner/drum zwart
ProductcodeCTR 340
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang5.000 prints
EAN-code3425160145113

Goedkoopste Sagem CTR 340 toner/drum zwart inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de CTR 340 toner is 5.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Coolblue.nl & printerinktshop.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Sagem toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Gewoonlijk leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven als Easy-ink of Office Centre.
 • Originele CTR 340 inkt toners koop je online vanaf €122,00.
 • Sagem imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk aan milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Ecofont & Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier CTR 340 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Sagem CTR 340 toner/drum zwart vergelijken
Sagem toners kunnen best duur zijn. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €134,20. In de webshops is dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €122,00. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €61,00. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Sagem CTR 340 toner/drum zwart originele inkt€122,00
Sagem CTR 340 toner/drum zwart multipack (merk toners)€244,00
Sagem CTR 340 toner/drum zwart huismerk inkt * €61,00
Sagem CTR 340 toner/drum zwart huismerk duopack * €122,00
Tabel met prijzen voor de CTR 340 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Sagem kopen?

Gelijk Sagem CTR 340 toner/drum zwart inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Zij hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken bovendien een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Ebay, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktwinkels als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
sagem-ctr-340-zwart-black-toner

Originele zwarte CTR 340 inkt van Sagem kopen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Sagem CTR 340 toner/drum zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Sagem en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Sagem bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld betaal je €122,00).

Sagem CTR 340 toner/drum zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het CTR 340 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Sagem CTR 340 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Sagem vervangen maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel bekijk je de meest gangbare toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een toners check uit en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Wat je kunt doen isom even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en maak alles direct goed schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Bekende toner-problemen met betrekking tot Sagem CTR 340 toner/drum zwart inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Sagem CTR 340 toner/drum zwart toner?
De adviesprijs van de Sagem CTR 340 toner/drum zwart met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €100,83 excl. btw (dat is €122,00 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €244,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code CTR 340 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €61,00) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en kijk of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Sagem CTR 340 toner/drum zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk CTR 340 alternatief bestellen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Deze kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Sagem CTR 340 toner/drum zwart toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen neem je een complete navulset met inkt voor het Sagem inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer in elkaar klikken. Achteraf controleer je of de nagevulde Sagem inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie