bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sagem TNR 370 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Sagem TNR 370 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je de populairste winkels voor verrassend goedkope toners. Het product Sagem TNR 370 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is te gebruiken voor jouw zakelijke documenten. Kies bijvoorbeeld voor echte merkartikelen van Sagem. Meer en meer verkopers als o.a. Handyman.nl en Inkclub verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€104,50
Huismerk prijs€52,25
FabrikantSagem
ModelSagem TNR 370 toner zwart
ArtikelnummerTNR 370D
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit6.000 prints
EAN3425161471044

Goedkoopste Sagem TNR 370 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de TNR 370D toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Sagem toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Over het algemeen voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • De voordeligste inkt is te bestellen via webwinkels zoals Officesavers & Inktdiscount.nl.
 • Originele TNR 370D inkt toners kosten je ongeveer €104,50.
 • Sagem imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan eco-stand) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte printwinkels waar je probleemloos en snel TNR 370D toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Sagem TNR 370 toner zwart vergelijken
Sagem toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €114,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €104,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €52,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Sagem TNR 370 toner zwart originele inkt€104,50
Sagem TNR 370 toner zwart multipack (merk toners)€209,00
Sagem TNR 370 toner zwart huismerk inkt * €52,25
Sagem TNR 370 toner zwart huismerk duopack * €104,50
Overzicht met prijzen van de TNR 370D tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Sagem aanvragen?

Direkt Sagem TNR 370 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij boekhandels. Ons advies: bezoek een een online inktshop. Zij bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en bieden doorgaans een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Hema, Albert Heijn, Bruna, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Coolblue, Wehkamp, Blokker, Amazon, Ebay, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktshops als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
sagem-tnr-370-zwart-black-toner

Originele zwarte TNR 370D inkt van Sagem kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Sagem TNR 370 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Sagem en bieden standaard een hoge kwaliteit. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Sagem geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €104,50).

Sagem TNR 370 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van goedkope merken. Het TNR 370D huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Sagem TNR 370 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Sagem geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel check je de meest gangbare problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak de toner schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest voorkomende afdrukproblemen met de Sagem TNR 370 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de verkoopprijs van de Sagem TNR 370 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Sagem TNR 370 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €86,36 excl. de btw (dat betekent €104,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt moet je denken aan €209,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer TNR 370D betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €52,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon het niet doet. Dat is op de volgende manier op te lossen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Sagem TNR 370 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk TNR 370D alternatief selecteren is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Deze kan je veelal zelfstandig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Sagem TNR 370 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei kies je voor een complete navulset met inkt voor het Sagem inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kun jij het artikel in elkaar klikken. Achteraf check je of de bijgevulde Sagem inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie