bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLP C300A cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Samsung CLP-C300A inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire verkopers voor extra voordelige toners. Het product Samsung CLP-C300A toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is te gebruiken voor scherpe kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Samsung. Heel wat aanbieders als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Sneltoner.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€37,50
Huismerk prijs€18,75
FabrikantSamsung
ProductSamsung CLP-C300A toner cyaan
ProductcodeCLP C300A ELS
Kleur omschrijvingcyaan
Capaciteit1.000 prints
EAN-nummer8806349389729

Goedkoopste Samsung CLP-C300A inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de CLP C300A ELS toner is 1.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan financieel interessanter dan in de winkel. Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Samsung toners. Ze verkopen een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis voeren ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webshops zoals inktcartridge store en Handyman.nl.
 • Originele CLP C300A ELS inkt toners koop je vanaf €37,50.
 • Samsung imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a lage kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Courier en Brush Script.
 • Via dit portaal vind je de beste printshops waar je eenvoudig CLP C300A ELS toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Samsung CLP-C300A toner cyaan vergelijken
Samsung toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €41,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €37,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze zijn er al vanaf €18,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Samsung CLP-C300A toner cyaan originele inkt€37,50
Samsung CLP-C300A toner cyaan multipack (merk toners)€75,00
Samsung CLP-C300A toner cyaan huismerk inkt * €18,75
Samsung CLP-C300A toner cyaan huismerk duopack * €37,50
Geschatte prijzen van de CLP C300A ELS tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Samsung bestellen?

Direkt Samsung CLP-C300A inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en faciliteren doorgaans een prima huismerk.

 • Retailers: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Hema, Jumbo, Primera, Kruidvat, Expert.
 • Grote platformen als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben doorgaans de beste deals.
samsung-clp-c300a-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe CLP C300A ELS inkt van Samsung bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Samsung CLP-C300A toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Samsung en leveren de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Samsung bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende errors of foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €37,50).

Samsung CLP-C300A toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het CLP C300A ELS huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je met name let op de prijs.

 • Samsung CLP C300A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van Samsung vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht tref je de meest gangbare toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Stop meteen met printen, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende problemen bij de Samsung CLP-C300A inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Samsung CLP-C300A toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Samsung CLP-C300A met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €30,99 excl. btw (dat betekent €37,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack selecteert betaal je ongeveer €75,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode CLP C300A ELS ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €18,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het stukje tape los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Samsung CLP-C300A toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk CLP C300A ELS alternatief selecteren is meestal niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is interessanter en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak simpel oplossen.

Voor een voordelige prijs de Samsung CLP-C300A toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. In dat geval kies je voor een complete navulset met inkt voor het Samsung inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Voorts injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste kun je alles weer in elkaar zetten. Nadien check je of de bijgevulde Samsung inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie