bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLP Y300A geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Samsung CLP-Y300A inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende inktwebshops voor extra goedkope toners. Artikel Samsung CLP-Y300A toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) is uitermate geschikt voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van Samsung. Diverse aanbieders zoals Inkt-bestellen.nl & Easy-ink bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€37,50
Huismerk tarief€18,75
LeverancierSamsung
ModelSamsung CLP-Y300A toner geel
ProductcodeCLP Y300A ELS
Kleurcodegeel
Printcapaciteit1.000 prints
EAN-code8806349389743

Goedkoopste Samsung CLP-Y300A inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de CLP Y300A ELS toner is 1.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Inktbaas.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Samsung toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een goed huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt schaf jij aan via winkels als Officesavers en Vikingdirect.nl.
 • Originele CLP Y300A ELS inkt toners koop je online vanaf €37,50.
 • Samsung imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals printen in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Brush Script.
 • Via onze website vind je goede aanbieders waar je eenvoudig CLP Y300A ELS toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Samsung CLP-Y300A toner geel vergelijken
Samsung toners zijn best prijzig. Deze gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €41,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €37,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €18,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Samsung CLP-Y300A toner geel originele inkt€37,50
Samsung CLP-Y300A toner geel multipack (merk toners)€75,00
Samsung CLP-Y300A toner geel huismerk inkt * €18,75
Samsung CLP-Y300A toner geel huismerk duopack * €37,50
Prijstabel voor de CLP Y300A ELS tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Samsung verkrijgen?

Meteen Samsung CLP-Y300A inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel bij een online inktshop. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Ebay, Coolblue, Amazon, Bol.com, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktaanbieders als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
samsung-clp-y300a-geel-yellow-toner

Originele gele CLP Y300A ELS inkt van Samsung kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Samsung CLP-Y300A toner geel originele gele toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Samsung en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Samsung bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld genomen €37,50).

Samsung CLP-Y300A toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het CLP Y300A ELS huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Samsung CLP Y300A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Samsung verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel tref je algemene inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Loop nog eens na of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop met printen, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende afdrukproblemen met de Samsung CLP-Y300A inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Samsung CLP-Y300A toner geel toner?
De prijs van een Samsung CLP-Y300A met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gewoonlijk €30,99 excl. btw (dat maakt €37,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €75,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer CLP Y300A ELS betaal je veel minder. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €18,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Samsung CLP-Y300A toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk CLP Y300A ELS alternatief kiezen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is voordeliger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Samsung CLP-Y300A toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. In dat geval neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Samsung inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Nu injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Als laatste kun je alles weer in elkaar klikken. Nadien test je uit of de vernieuwde Samsung inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie