bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp DX C20TY geel / yellow toner

Op zoek naar de goedkoopste Sharp DX-C20TY inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest populaire printwinkels voor spotgoedkope toners. Het patroon Sharp DX-C20TY toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is ideaal voor al jouw kleurrijke afdrukken. Denk dan aan merkproducten van Sharp. Veel webshops zoals Paradigit of Inkclub faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€119,50
Huismerk prijzen€59,75
MerkSharp
TypeSharp DX-C20TY toner geel
ProductnummerDXC20TY
Kleurcodegeel
Capaciteit5.000 prints
EAN-nummer4974019733852

Goedkoopste Sharp DX-C20TY inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DXC20TY toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. 112supplies of Staples zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Sharp toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals bol.com en inktknaller.nl.
 • Originele DXC20TY inkt toners zijn te bestellen v.a. €119,50.
 • Sharp imitatie inkt kan veel geld besparen. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier en Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar geschikte winkels waar je voordelig en snel DXC20TY toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Sharp DX-C20TY toner geel vergelijken
Sharp toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €131,45. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €119,50. De voordeligste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €59,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Sharp DX-C20TY toner geel originele inkt€119,50
Sharp DX-C20TY toner geel multipack (merk toners)€239,00
Sharp DX-C20TY toner geel huismerk inkt * €59,75
Sharp DX-C20TY toner geel huismerk duopack * €119,50
Prijsoverzicht van de DXC20TY tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Sharp inkopen?

Direkt Sharp DX-C20TY inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Ons advies: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen doorgaans een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Wehkamp, Fonq, Coolblue, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
sharp-dx-c20ty-geel-yellow-toner

Originele gele DXC20TY inkt van Sharp kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Sharp DX-C20TY toner geel originele gele toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Sharp en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende storingscodes en foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Sharp bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €119,50).

Sharp DX-C20TY toner geel huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van derden. Het DXC20TY huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Sharp DX C20TY huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de geel inkt van Sharp geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel hebt weggedaan en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Voer een toners check uit en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare printproblemen in relatie tot Sharp DX-C20TY inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Sharp DX-C20TY toner geel toner?
De verkoopprijs van de Sharp DX-C20TY met kleurcode geel (yellow) toner is om en nabij de €98,76 excl. de btw (€119,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest betaal je ongeveer €239,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code DXC20TY betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €59,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en loop nog eens na of je het plasticje los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Sharp DX-C20TY toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk DXC20TY alternatief kopen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is voordeliger en de inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met storingscodes en foutmeldingen. Deze kan je meestal snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Sharp DX-C20TY toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Sharp inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu plaats je de injectiespuit met gele inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer opnieuw assembleren. Als check check je of de vernieuwde Sharp inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie